Tag Dari Rohaizad

26Aug08

Tengah² dok ushar² blog tetibe masuk je blog bro Rohaizad ternampak nama aku di tag… Kuang3.. Tetibe je kan.. Tengah dok demam² selsema sempat lagi tu nak menjawab tag ni.. Hahahaha.. Sengal tol.. 

1) What is the most important thing in your life?

  • Of coz la my family…
2) What is the last thing that you bought with your own money?
  • Biskut TIGER
3) Where do you wish to get married?
  • Kampung Kuala Pertang, Kuala Krai, Kelantan..
4) How old do you think you will be permanently owned by your love?
  • Hah..??!! Wait and see laa…
5) Are you in love?
  • Am I..?? Don’t be confuse by the header.. Okeyh…
6) Where was the last restaurant you had dinner?
  • Cafe Jaya..!! Hahaha..
7) Name the latest book that you bought?
  • The 8051 Microcontroller and Embedded Systems
8) What is your full name?
  • Ahmad Sallikin Bin Hashim
9) Do you prefer your mother or father?
  • SAY WHAT..??!!
10) Name a person that you really wish to meet in real life for the first time.
  • Hang Tuah – TAKKAN MELAYU HILANG DI DUNIA..!! ~ Hahahaha..
11) Christina or Britney?
  • Britney coz she’s have a great voice but have a “good” behavior as a mother.. WOW..!!
12) Do you do your own laundry?
  • YES..!! Of coz laa with the help of the washing machine.. haha..
13) The most exciting place you want to go?
  • New Zealand – Coz this place is greeeeeeeeeeeeeeener than other.. haha..
14) Hugs or kisses?
  • X.O.X.O… Gossip girl..
15) Point out 5 things about the person who tagged you.
  • Cool
  • Sempoi
  • Business minded kinda fella
  • Full-time blogger
  • Got a brand new Myvi
16) 8 things I am passionate about:
  • Video games
  • Movies
  • Songs
  • TV Series
  • Reality Shows
  • Anime – of coz the good one la..
  • Cool Gadgets
  • Internet
17) 8 things I say too often:
  • Oi.. oi.. oi..!!
  • Oi pompuan..!!
  • Erk..!!
  • Adeih..
  • Budus..
  • Sengal..
  • Tak tahu..
  • SAY WHAT..??!!
18) 8 books I’ve read recently:
  • Electromagnetic Theory
  • Microprocessor
  • Control Systems
  • Tunnel Novel
  • Utopia Mag
  • Gempak Mag
  • Simplest Way to Weight Loss
  • You Have To Read This Book..!! – Entah.. Judul buku tu camni.. Nak wat camne..
19) 10 songs I could listen to over and over again:
  • I Believe I Can Fly
  • Flying Without Wings By Rubens American Idol
  • Lagenda
  • Getaran Jiwa
  • Can You Feel The Love Tonight
  • Circle Of Life
  • When You Believe
  • Endless Love
  • Nok Bakit Asal – Lagu Dikir Barat dari Halim Yazid.. Huhu
  • Entah..  x dapat nak pikir plak untuk lagu last ni…
20) 8 things I learned last year:
  • Hardwork
  • Diet
  • Love
  • Smile
  • Happiness
  • Sadness
  • Friendship
  • FAMILY BONDING..!!!
21) 5 people to tag:- (get ready my fellow bloggerz)
Dan sekali lagi aku katakan.. Suka ati korang le nak jawab ke x aku nyer tag ni.. Aku letak pun nak cukupkan korum je ye.. Hahaha.. Gumbiranya aku…
~ Lega dah saket kepala.. Demam.. Pergilah kau menziarahi org lain plak..
Advertisements


22 Responses to “Tag Dari Rohaizad”

  1. pergh… ganas tol ko mengetag orang lain. kununnya kasi exposure sket la tu. biar dia tahu apa itu tag.

    wahahaha… pastu jenuh menjawab bila byk tag mendatang. lalalala… mari tag mengetag

  2. 2 kuropii

    ceessssssssssssssssssssssssssss
    kene tag lagi……..*sepak sally laju2
    hahahahahahahaha~

  3. huh, x pasai2 aku kena… dah 2 blogger tag aku.. letak la 2 org ja yg kena tag.. wowowo..

  4. Dah lama x melawat blog nehh. Tag lagii, haha, yg u bg me dulu I x buat pon. So good la x kene tag. Rohaizad ni, Haizad class kite dulu ke? Haha, just curious..woooo..

  5. aeropama : ganas ke..?? mane ade ganas.. cam ko cakap gak.. nak kasik xposure kat blogger² baru ni.. x kan nak tag org² yg dah pemes lagi glemer cam hang kan..?? huhuhuhu.. dulu taging² senyap kejap skarang timbul balik dah.. ahahahaha…

    kuro : hahahaha.. saje je aku nak menyusahkan idop ko.. nguahahahaha…

  6. smaelz83 : hahaha.. dah kena tag banyak ke ko neh..?? tu maknanya ko maken pemes la skarang.. wah..!! pemes dah engko ye.. hohohoho.. hits dah nak exceed aku dah tu.. wiwit².. mantap seh…

    AQillz : MY DEAR FRIEND..!! mane ko menghilang hah..?? kena kidnep ke..?? hahaha.. blog u x hapdate bagai.. bz sangat ke..?? ke u bz baca breaking dawn..?? jeng3… hahahaha… btw.. rohaizad tu bukan le haizad our classmate dulu.. dia haizad lain.. hehe..

  7. kalau kreuger kenakan aku tag nih..siap la kau nikillas, aku bagi tag yg kaw2 kat ko..hehehe :P

  8. hahahaa, aku x pemes mana pon… hit dr member2 aku gak dan org yg carik Kate Perry – I Kissed A Girl kat Google

  9. fuhhh aku pun keneeeee ngan akak kure2…mencikkk

  10. smaelz83 : wahaha.. kira pemes gak la tu kan… kiranya memang mantap seh..

  11. adik banyak name : hahaha.. hambik ko.. nak sangat tag.. akak kure2 ko dah pun tag ko.. pe lagi.. jawab r.. hahahaha…

  12. pak deen : hahahaa.. biar incik azman kasik ko tag ni.. hahaha.. kalo dia nak jawab la tag ni kan.. hahahaha.. ada hati nak balas dendam kat haku tu.. huhuhuhu…

  13. eh lime jee kee bukan kene bagi lapan orang ke.. heh

  14. nuaeman : heh.. bro ijad kasik lima.. aku kasik lima je la.. hahahaha…

  15. hee~ Restaurant Jaya Cafe..mmg best la..ada ‘cafe theater’ lg..speaker tnggi dari org..hee~

  16. d2z : restoran tu mmg best.. menjadi tumpuan ramai pelancong luar negeri.. hohohohoho.. x pasan plak pasal speaker tu.. huhuhu..

  17. huhu.. anyway.. More of Me? dah direveal.. sila2 tgk.. dan mengomen..

  18. Salam encik Sallikin….. masuk ni dah 2 tag yang same aku terkene.
    1 dari anysz dan yang ke 2 adalah dari saudara. Insyaallah, aku akan jawab dalam jangka masa terdekat ni…

    Deennasour In reading
    … jangan takut.. nama nko memang dah termasuk dalam senarai dah. Ramai tuh… 8 orang. sure nko adalah salah sorangnye~

    Kreuger®

  19. smaelz83 : mmg x sabar² dah nak tahu sapekah gadis tu sebenarnye.. dan akhirnya… wiwit².. romantika d amore…

    kreuger : saje je nak tag bro.. kalau sudi.. sudi-sudikanlah menjawab tag ni.. hahaha.. anak sedare hang pun tag hang… dia dapat tag dari member aku yang aku telah men-tag dia.. hahahaha… kasik je pak deen tag ni.. hahaha.. biar dia merana.. kuang3…

  20. waduhwaduh bapak..
    tag kamu suda aku siap kan..
    haha..
    perasaan ku prtama kali ditag..
    lalalaaa~~
    len kali bg lagi naa..
    :)~

  21. chepsmore : bagus seh..!! hahaha.. skarang ko mintak la kena tag.. nanti ko merana la sebab byk tag nak di jawab.. hahahaha…

  22. “Simplest Way to Weight Loss”
    eh share sket apekah cara2 nye?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: