The Olympic Google Doodle..

25Aug08

Sudah 16 hari google menukar-nukar gambar Google Doodle nya.. Hari ini (25 Ogos 2008) Google telah kembali ke bentuk asalnya.. Setelah penat menkopi n paste n cut n save.. Skarang di pamerkan ke semua 16 Google Doodle yang telah Google gunakan sebelum ini..

Day 1 - Biri² lumba basikal

Day 1 - Biri² lumba basikal

Day 2 - Tikus Angkat Berat

Day 2 - Tikus Angkat Berat

Day 3 - Babi Buat Summersault

Day 3 - Babi Buat Summersault

Day 4 - Lembu Bergimnastik

Day 4 - Lembu Bergimnastik

Day 5 - Monyet Turut Bergimnastik

Day 5 - Monyet Turut Bergimnastik

Day 6 - Naga & Tikus Join Basketball

Day 6 - Naga & Tikus Join Basketball

Day 7 - Lee Chung Wei Menang Perak - Ahaks...

Day 7 - Lee Chung Wei Menang Perak - Ahaks...

Day 8 - Kuda Tedang Bola

Day 8 - Kuda Tedang Bola

Day 9 - Kayuhan Ke Penamat

Day 9 - Kayuhan Ke Penamat

Day 10 - Naga Main Ping-Pong

Day 10 - Naga Main Ping-Pong

Day 11 - The Swimming Snake

Day 11 - The Swimming Snake

Day 12 - Kuda & Arnab Join Athletic

Day 12 - Kuda & Arnab Join Athletic

Day 13 - Arnab Melompat Lebih Tinggi

Day 13 - Arnab Melompat Lebih Tinggi

Day 14 - Monyet & Harimau Bertaekwondo

Day 14 - Monyet & Harimau Bertaekwondo

Day 15 - Ayam Main Baseball

Day 15 - Ayam Main Baseball

 

Day 16 - Semua Dapat Emas..!!

Day 16 - Semua Dapat Emas..!!

Haha.. walaupun incik KNizam dah post menda ni tiap² hari kat blog dia.. Aku pulak plan nak letak semua sekali gus.. Ngehehehe… Majulah sukan untuk negara..!!!

Advertisements


13 Responses to “The Olympic Google Doodle..”

  1. Maju!.. Komanwel dan Olimpik akan dtg biar la ada byk emas dan squash dipertandingkan…

  2. haha..xle bla ngok tkus n naga
    main basket sama2..
    xpna nmpak la kt googles binatang2
    ni sbb x slalu buka googles..
    anyway, sya da able kan kotak
    comment sy..
    yepyehorrey:)~

  3. 3 kuropii

    huahuahua
    menatang berolimpik….
    ko bile nk berolimpik sally??

  4. Rajin sungguh encik sallikin collect mende-mende nih ek…
    lepas ni agaknye google nak letak mende alah ape plak nak replace hurup-hurup dia tuh.

    Kreuger®

  5. hahaha rajin rajin aku nampak dia berusaha keras buat benda ni…..

  6. smaelz83 : sayang kan squash x dipertandingkan.. kalo x gerenti dapat emas dah kat situ…

    chepsmore : tu la kan.. tikus ngan naga main basketball.. nguahahaha… kalo x selalu guna google, mesti penggemar yahoo ni kan.. kan.. kan.. hahaha.. aku dah singgah dah blog hang..

  7. kuro : ceh.. perli aku la tu.. nanti ko akan terkejut bila aku masuk olimpik nanti kang… haaaaaaaaaa……..

    Kreuger : Hehehe.. mande ade bro.. Ni sket je neh.. biasa² je.. ngehehehe.. Google mmg best la.. setiap kali ada event mesti tukaq dia nye google tu.. hohohoho…

  8. YAN^S : ha’a… iyo la tu.. aku nak post mende ni dia dok sebok² nak tgk.. cesh.. shooooh… shooooh… main jauh²… nak wat entry pun x senang.. huhuhu…

  9. 9 kuropii

    hahahahahahahaha~ *tatau nk ckp pe

  10. pergh rajen betul mengedit bagai
    tu the swimming ular tu kalo ujud realiti mmg demam aku

    aniwae aku suke google buat gambo camne..
    tapi aku byk masuk yahoo~lalala

  11. kuro : hahahahahaa… ~ tak tahu nak balas ape..

    adik kiki lala ku : pergh.. rajin kan aku.. wahahahaha.. ~tetibe syok sendirik… Yahoo ada gak buat.. tapi dia animated.. gerak² gitu…

  12. slack ckit geng… ada tak gambar yg bersih nyer, belum edit tape yg kat tepi tu…

  13. lazaac : ada lagi.. kenape..??


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: