Iklan Hari Kebangsaan 2008 Petronas..

23Aug08

Hahaha… Iklan dari petronas akhirnya keluar gak… Tengok dan hayati isi tersirat yang hendak disampaikan oleh iklan ini…

Bagi budak² USM nak tgk iklan ni.. Aku dah share kat IRC.. Sila download kat saudara V3R1T45ERUM ye..

~ Kalau pokok cempedak abah berdaunkan emas, bukan setakat kereta kayuh, kereta kebal pun abah belikan.. pringggg***

Advertisements


22 Responses to “Iklan Hari Kebangsaan 2008 Petronas..”

  1. perghhh sempoi la header tuh. cool ! hehe :)

  2. iklan ni! sy sker! hehehe

  3. KNizam : sempoi ke..?? huhuhu.. biasa² aje.. dapat ilham dari justkhai.com

    Adila : Saya pun suka jugak..!!

  4. kau dah balik usm ke?

  5. 5 kuropii

    header xleh blah
    hahahahahahaha!!!!
    aq dh tgk dah iklan tuh~~
    weeee

  6. 6 kuropii

    aq dh siap sume esemen nanti aq nk wat header lg best dr ko
    HAHAHAHAHAHA~

  7. YAN^S : aku dah balik usm ke hah..?? hehehe…

    kuro : hahaha.. jelez la dengan header aku tu.. pelik je.. lurvy durvy plak header tu.. penat tau aku buzz ko nak soh ko tgk iklan tu.. aku cari kat youtube ade je.. sengal.. aku menunggu header dari engko itu~~~

  8. kuro dah siap assigment kita dah siap ke belum sallly

  9. moto ni, Abah punya!… ini la anak yg kenang budi.. tp kalu tgk timeline dalm iklan tuh, memberitahu kita xder kejayan yg dtg dlm setahun jerk..

  10. YAN^S : assignment ape tu..?? hahahaa.. IC Design ke..?? Pada tarikh 23 Ogos 2008 tepat jam 5.00 petang, aku dah pun berada kat USM.. Hehe.. nanti aku try usha CEDEC tu.. huhuhu..

    ~~~ tutorial EM x reti nak buat

  11. kau dah study untuk test ke belum?

  12. YAN^S : weih… YM aku online la.. pesal le nak borak² kat sini.. esh3.. EM dah study dah sket².. tinggal nak review je balik.. Control System.. Hurmm..

  13. eee ni yg aku mara nihhh
    apsal ngan header tu!! *tetibe mara kejelesan

    iklan kali ni afdlin yg jadik bpk..haha mcm xkene plak pegang watak tua

  14. adik kiki lala ku : kenape ngan header tu..?? huhuhu.. hoh.. time afdlin celik mate tu.. kuar bunyi.. **priiingg…

  15. smaelz83 : haha.. aku baru recovered ko nye comment.. tetibe je ko nyer comment jadik spam.. huhuhu.. betul².. kejayaan bukan datang bergolek².. kita kena berusaha untuk berjaya.. tiada lift untuk berjaya.. hanya tangga yang menanti kita untuk di daki.. huhuhu…

  16. aku suka masa dia wat keta sndri tu..kool gila aa..besar lak tu..haha..

    “moto nih, abah punya..vroom vroom”

  17. d2z : kereta kayuh yang besar tu.. Fuuyooo…!!! haha..

  18. mentang2 lame dah aku tak jenguk…peh header jiwang!!

    anda dilamun cinta ka????

    suke giler aku iklan ni..

  19. ecah : mane de jiwang..?? tgk la avatar ku plak.. hehehe.. di lamun cinta kah..?? jeng.. jeng.. jeng..

  20. Salam encik Sallikin…
    Wah En Sallikin pon kaki IRC jugak ker?
    Sedondon laa kite. Tapi… pernah ke dulu main WarIRC?

    Main perang-perang dalam IRC??? Main kod Banjir… Revenge…. Masih aktif lagi ker sekarang ni kat IRC? IRC Server mane? Host sendiri ker?

    Kreuger®

  21. kreuger : huhuhu.. dulu masa umur 12 tahun aktif giler main IRC.. masa tu tenet dial up lagi.. hahaha.. skarang online IRC pun sebab sharing file.. IRC komuniti USM.. di host oleh dak USM ni sendiri.. IRC hanya untuk dak² USM je.. haha..

    warIRC x penah plak dengar.. ade ke..?? patut la blog hang warIRC eh.. nguahahahaha.. aku ingat ke sebut warik (WARIRC).. hahaha.. adeih..

  22. neheeee…salam ramadhan bro


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: