Flash Entry Ep. 6

16Aug08

Wuhuuu.. Cuti datang lagi.. Kali ni nak post ringkas je.. Nak keep up to date katakan.. Minggu lepas bz sket sebab ada test ngan presentation.. Test Microprosessor II.. Wuhuhu.. Wat program x jadik.. T_T.. Presentation LSP 404.. Erk.. Tersasul² aku present.. Kalut lagi mengarut.. Hahahaha.. Bila semua tu dah setel, skarang time untuk cuti.. Ngehehehe.. Cuti midsem selama seminggu.. Yezzaaa.. Balik Kelantan.. Seronok².. Malam entry ni ditulis aku akan naik bas kat Butterworth kol 10 Malam.. Seb baik si Nix nak jual tiket dia.. Kalo x malam 18hb le aku balik.. Ngehehe.. Jadi bila kat umah tu, pepaham la ye.. Agak sukar sket la nak update.. Tapi aku akan berusaha untuk update blog ni.. Ngehehehe…

Oh ya, sebelum terlupa.. Nak wish TAHNIAH kepada semua graduasi USM.. Terutama sekali dak² USM Engineering Campus.. Semalam (15 Ogos 2008) diorang semua dah berkonvo dah.. Aku lambat lagi.. Kalau xda arang melinang pukang, 2 tahun lagi aku grad le.. Sekarang ni tgh nak cari tempat nak wat Latihan Industri.. Nak buat kat mane ye..???

~~ ada byk assignment time cuti… T_T

Advertisements


5 Responses to “Flash Entry Ep. 6”

  1. saat aku menulis komen ni, aku pasti kau dah menjejakkan kaki di kelantan. selamat bercuti bro…

  2. thanks sbb congrate aku (aku bergraduasi).. haha.. anyway.. wat la LI kat tempat yg bg elaun byk.. byk skit duit poket.. hoho.. tny la senior2 ko yg dpt tempat LI yg bg byk elaun..

  3. asal korang sume cuti ni???? kolej aku tak cuti pon…..tak aci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. aeropama : saat ku membalas komen ni, aku pun dah berada kat kelantan.. cuti² malaysia~~~

    smaelz83 : waaaah… ko dah wat entry dah pasal ko nye convo eh.. mantap².. nanti aku pi singgah.. tempat banyak elaun..?? huhuhu.. byk gak.. pening nak pilih tempat…

    cik ecah : aloooo cik ecah… wat le cuti sendirik.. ngeh3…


  1. 1 homepage templates

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: