Kalaulah Kondom Di Sponsor

06Aug08

Sejak dua menjak ni, keadaan internet kat kampus ni dah makin parah dah.. Kejap ada.. Kejap takde.. Macam biskut pulak eh.. Kalau nak blogging dengan lebih enak dan lazat, kena blogging lepas subuh.. Baru boleh nak melompat dari satu blog ke blog yang lain.. Nak komen mengomen pun kena guna proxy.. Kalau x, haghaaaaam…. X pepasal jadik silent blogger plak aku kang.. haha..

Well.. Pagi tadi.. Lepas aku lompat melompat dari blog ke blog yang lain, aku tertarik dengan satu entry dari blog GRK.. Diterjemahkan ke bahasa melayunya, kalaulah kondom itu di taja.. Apa ya slogan mereka.. Ngehehehehe.. Gatai naa..

~ Ngehehehe.. aku suka slogan dari Energizer.. Kih²..

Advertisements


13 Responses to “Kalaulah Kondom Di Sponsor”

  1. Haha.. syok gak kalu motto KFC tuh… wowowowo….. Licking, Licking.. tut.. tut.. (di sensor oleh PPKT USM).. huhu..

  2. smaelz83 : haha.. suka aje ko ye ngan KFC nye slogan tu.. hahaha.. PPKT sensor kah..??!! hahaha..

  3. Errkk sally mana kau jumpa benda mcm ni… Gila best tak sangka kau akan guna gak joke mcm ni… gila mantap ah… btw aku pun suka energizer gak…

  4. Erm.. ade dijual kat pasaraya ker? Kalau ade aku nak beli gak ar.
    Kua kua kua… paling best aku nak jename KFC
    “Finger Licking Good”
    Best nih…ekekeke… sure seronok. *skali skale epi go laki~

    Kreuger®

  5. YAN^S : kau terkejut ke aku wat entry gini.. itu la.. the dark side of aku ko x kenal lagi.. nguahahaha..

    kreuger : kalau ada jual kat pasaraya rasanya menda ni lagi laku dari barang² yang biasa dorang jual.. kuang².. cam Energizer, rasanya barang ni lagi laku dari bateri.. haha..

  6. 6 kuropii

    giler keji dark side sally………

  7. kuropii : xde².. ko lagi keji dari aku.. hahaha..

  8. kwang3….
    tak pasal2 kan boleh plak kondom begitu rupa~
    napa tak ada kondom jenama “air asia” n slogan “now everyone can tut!!”

  9. hahahahaha.. semua kelakar… KFC lagi kelakar… hampeh betul… gelak sengsorang aku…

  10. slogan yang bagus..haha

  11. pak deen : air asia nye slogan..??!! hahaha.. boleh pulak ko pikir sampai ke situ eh.. hahaha…

    beruang madu : yang KFC tu mmg x leh blah.. slogan dia mmg menepati tol.. hahaha..

    mohd hafifi : bagus sekali kan.. nguahahaha.. ~gelak keji

  12. kan.. ramai setuju ngan aku.. slogan KFC mmg kena pada tempatnya.. So, sesapa ada kwn atau family yg jd manager besar KFC, bole la usulkan perkara ni pada mesyuarat akan datang… hahaha…

  13. smaelz83 : haha.. kepada mereka yang menggemari KFC.. Sila tukar selera anda.. kui3..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: