Menjawab Tag Cik Callister

05Aug08

Uih.. Tetiba nak main tagging plak.. Dah lama dah x kena TAG ni.. Cik Callister tetiba ada men-TAG-kan aku dalam blognya.. So.. Terpaksalah untuk aku menjawab TAG nya itu.. Ahaks.. Tgh² takde idea nak isi dalam blog ni, daripada bersawang cam cik ecah, baik aku isi je ape yang patut.. Ngehehe..

1. Senaraikan 5 Hadiah Yang Anda Impikan….

  • 3G Iphone la kan.. ~ tidak mempedulikan latest post dari d2z.. ahaks..
  • MacBook ~ tetibe nak guna mac plak..
  • Mengelilingi dunia selama 80 hari ~ haha.. cam tajuk filem plak..
  • Kredit kad yang tidak perlu membayar kreditnya.. ~ ade ke..??
  • Nintendo Wii ~ Sonok aku dapat menda ni..

2. Alasan Terhadap pilihan tersebut…..

  • uih.. sesaje je nak menda² tu.. ahaks..

3. 5 Impresi terhadap orang yang diminati…..

  • Beriman ~ of coz le
  • Suka senyum ~ cam tema blog ni je
  • Happy go lucky ~ best pe happy² je..
  • Memahami ~ sebab aku pelik sket
  • Memahami.. Memahami.. Memahami.. ~ penting ni..

4. 5 Ciptaan yang paling disukai (tidak semestinya melibatkan teknologi…..)

  • Video Game Console ~ dah ade ke..??
  • Von Neuman Machine
  • Nasi Kerabu ~ makan je yg aku tau..
  • Handphone ~ erk.. cam tipikel answer je..
  • TV..!!! ~ aku suka tgk tv

5. 5 Pekara yang dibenci…

  • Menunggu orang ~ penantian satu penyeksaan
  • Org kacau aku tidur
  • Hipokrit ~ humph..
  • Poyo teramat ~ haha…
  • Gediks teramat ~ hah..??!! mestiler..

6. Kali pertama naik kapal terbang

  • masuk airport pun x pernah.. tsk3..

7. Kali pertama pergi oversea

  • what the..?? oversea pergi penang pernah la..

8. Kali pertama duduk berjauhan dr keluarga

  • Hurm.. Masa mula² masuk matrik melaka.. ~ sob3..

9. 5 tmpt yg teringin sangat nak melancong.

  • Paris ~ como sava..?? haha..
  • Mesir ~ Khaifahaluka..?? hampeh tol..
  • New Zealand ~ tempat ni lawa…
  • Disneyland ~ aku suka sangat Walt Disney..
  • Universal Studio ~ tempat ni best..

10. Favourite accesories

  • err… jam..??

11. 5 perkataan yg selalu sebut..

  • Say what..???!!
  • Eh.. Betul ke..??
  • Oi Perempuan..!!
  • Serius..??!! Serius ke ni..??!!
  • DAMN..!!!

~ perkataan yang lain tu.. pepaham je la.. ahaks..

12. Kalau ada duit…

  • Pergi shopping..
  • Bawa family pergi melancong..
  • Beli barang yang diimpikan
  • Belanja member².. ~ hoh².. semua mesti mintak aku banje.. gerenti punya..
  • Beli kereta.. ~ lesen kereta pun xda lagi.. haha..

13. Jika saya tidak belajar/bekerja dlm bidang sekarang…maybe saya…

  • menoreh getah kepunyaan bapak aku.. ~ bapak aku selalu cakap.. kalau x nak belajar.. gi toreh getah kat kebun nu.. haha..

14. 8 lagu yg bleh dgr b’ulang2 kali tnpa rasa muak

  • I Belive I Can Fly ~ lagu ni beri semangat
  • Flying Without Wings – Versi Ruben American Idol ~ versi westlife x best.. haha..
  • Lagenda ~ Lagu ni kalau dengar meremang bulu romaku
  • When You Believe ~ lagu tema dari cerita Prince Of Egypt..
  • Can You Feel The Love Tonight ~ lagi lagu tema tapi dari filem Lion King
  • Hakuna Matata ~ its mean no worry..!! ngehehe..
  • x dapat disenaraikan..
  • x dapat disenaraikan..

15. Orang yang Mahu di Tagged…

d2z

YAN^S

kuropii

Adik Kiki Lala Ku

AQillz

~ Sesaje letak nama korang kat sini nak cukupkan korum.. kalau x nak balas tag ni pun x pe.. ngehehehe.. suke hati korang le.. aiman pun x berapa nak kisah sangat..

CHEERIO..!! (^_^)v

Advertisements


10 Responses to “Menjawab Tag Cik Callister”

  1. haha..thx u sb sudi menjwp tag yg xseberapa 2..
    adakah sememangnya kamu sukar difahami?
    memg susah nk cari org yang memahami tp kalo kita nk org phm kite,kite kena la phm org dulu kan?

  2. aku dh penah buat tag ni..muahahahahaha

  3. 3 syam

    kenapa ramai orang mahu pergi ke luar negara? adakah malaysia sudah tak punya tempat2 yg cantik dan menarik utk dilawati?

  4. callister : haha.. aku pun tgh xda cerita nak cerita.. jadi jawab la tag tu.. hehehe.. sebab nak org memahami..?? aku ni complicated sket.. eh.. bukan sket.. complicated yang teramat banyak..

    adik kiki lala ku : itu la.. aku pun rasa macam ko dah pernah buat je tag ni.. haha.. xpe².. nak cukup korum je.. kui3..

    syam : bukan kata x mau melancong kat malaysia.. tapi dah soalan u kata teringin nak pergi.. mintak la jauh² sket.. still.. masih banyak lagi tempat kay malaysia ni aku nak pergi.. cam.. aku nak daki Gunung Kinabalu..!! ~adeih.. larat ke..

  5. hamboi, sempat la kan mengutuk….

  6. ecahkoop : mane ade kutuk.. ngehehehe.. cian kat ko kan cik ecah.. tsk3..

  7. 7 kuropii

    sally mmg complicated n plik…
    freak!!!
    muahahahaha~~
    *larikkkkkk sally marah~~~

  8. kuropii : freak..??!! aku mmg freak.. nguahahaha.. siap ko aku jumpa nanti… ngeh3…

  9. bukan takat freak je…

    siap muncung2 dlm kelas…

    *rujuk blog YAN^S

    kah3x!!

    concentrate tu….

  10. ecah : eh cik jah ni.. mane de muncung².. ni kes hadi la ni.. ade ke post pasal notes aku kat blog dia.. esh3…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: