MTV Asia Awards 2008 Malaysia – M is coming back to where it’s belong..

02Aug08

Yezzaaa… MTV Asia Award (MAA) is back.. Sekarang tiba giliran negara kita Malaysia pula untuk menjadi tuan rumah bagi majlis penanugerahan kepada kaki seni di dunia ni.. Majlis ni akan berlangsung  pada 2 Ogos 2008.. Jam 11.45 malam ni di Astrto Channel 713.. Yezza.. Malam pada hari entri ini ditulis.. Majlis ni akan di langsungkan kat mana lagi kalau bukan di kota keriangan Malaysia, Arena of Stars, Genting Highlands.

Opening show akan di lakukan oleh kumpulan seksi lagi b*tchy Pussycat Dolls.. Haha.. Aku pun heran camne boleh lepas masuk Malaysia.. Dulu PCD wat perfomance kat Malaysia bukan main lagi kena kutuk dek rakyat Malaysia sebab depa semua wat persembahan yang amat meleleh air liur mamat yang nonton konsernya haritu.. Haha.. 

Jared Leto akan mengacarakan majlis itu bersama dengan artis hong kong, Karen Mok.. Memeriahkan lagi majlis, ada banyak lagi artis luar negara akan buat performance cam One Republic.. The Click 5.. penyanyi Bleeding Love, Leona Lewis.. Dan ramai lagi la.. Kat bawah ni adalah senarai nominees yang telah dikeluarkan oleh MTV bagi MAA kali ni..

VOTING CATEGORIES

Avril Lavigne – Fergie – Justin Timberlake – Linkin Park

Faizal Tahir – Nicholas Teo – Pop Shuvit – Dato’ Siti Nuhaliza

NON-VOTING CATEGORIES

Daughtry – Leona Lewis – Mika – One Republic
Kanye West – Goldfrapp – Gwen Stafani – Radiohead
Avil Lavigne ft. Lil’ Mama – Beyonce ft. Shakira – Rihanna ft. Jay-Z – Timbaland ft. OneRepublic
Christina Aguilera – Linkin Park – Muse – Black Eyed Peas
30 Seconds to Mars – Fergie – Justice – Panic At The Disco
Nak tahu lebih lanjut mengenai MTV Asia Awards ini, sila kunjungi laman web rasmi MTV Asia Awards ini..
~Masa MAA ni berlangsung.. Aku kat bilik.. Dok meroyan sorang².. Hahaha..
Advertisements


12 Responses to “MTV Asia Awards 2008 Malaysia – M is coming back to where it’s belong..”

  1. 1 kuropii

    nganganganga nk tgk gak!!!!~

  2. aku pun nak tgk gak.. aku nk tgk kat genting.. xmo tgk kat tv.. ngengenge..

  3. 3 d2z

    kak aku skrg ada kat genting ready nk tgk..aku tgk kat rumah ja..hoho

  4. Aku sangat jeles…nk tgk~~~huhuhuhu

  5. Apa la.. wat kat Malaysia.. bg la org M’sia jd pengacara.. org lain plak.. bengong btol.. dah la yg dinominate tu bkn org asia.. apajadah la kalu MTV Asia tp xder kelainan sgt dr MTV Award.. huh!

  6. d2z : wah.. akak ko tgk kat genting ke..?? ngape ko x ikut..?? wah.. at least ko leh tgk kat umah.. adohai..

    adik kiki lala ku : aku jeles gak… ko tgk je la kat umah.. esh3..

    smaelz83 : ilek bro.. ilek.. jgn emo².. haha.. itu la kan.. aku pun heran.. nape x amik maya karin ke jadik pengacara.. eh.. maya kain ngan channel [V].. lupe lak.. ahaks..

  7. 7 kuropii

    hahahaha
    asia dr segi penonton
    wahahaahahaha~
    sally xleh tgk so aq menghiburkan hatinye ngan mengaco keamanan die mlm nih!!!
    hahahahaahahahahaha~

  8. boring….

  9. kuropii : siot je.. x tenang aku di kaco oleh engko.. dalam byk² manusia kat dunia ni, aku jugak dia pilih untuk dikaco.. esh3..

    YAN^S : terima kasih di atas komen yang ‘amat’ membina itu.. haha..

  10. Dah tgk dahh..HAHA
    Not bad la, but xde la hebat mane sgt pon..
    The only thing yg I suke is, that Jared Leto jd host and mase Panic at the Disco perform best..yg lain ok la, but not as happening..
    And then yg menang for Best Artist Malaysia, is Nicholas Teo..
    Who the heck man?? Hahaa, I x pernah dgr pon, tiba2 die menang..
    Ingatkn klau Faizal Tahir pon ok jgak laa..

    But still, happy jgak la Malaysia jd host for once..Woot woot!

  11. AQillz : Nicholas Teo..?? kena google neh.. hurm.. camane plak Siti boleh kalah..??!! Haha.. Apakah maksudnya..??!! Kurang populariti kah..??!! Hahaha..

  12. ye ke membina ke tq terharu aku tak de pun niat aku mcm tu hahahahahaa


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: