Archive for August, 2008

Hari ni Hari Kemerdekaan ke-51 negara kita.. Hari ni aku x buat ape² pun.. Aku hanya dok kat bilik donlod siri Grey’s Anatomy guna Celcom Broadband.. Tolak RM8 kredit aku untuk 24 jam.. Hahaha.. Giler sanggup kan aku habeskan duit nak donlod cerita tu.. Mestila.. Citer feveret aku tuu tambahab plak internet kat kampus makin […]


Entah kenapa tetiba je rasa nak post pasal lagu ni.. Bukan ape.. Lagu ni telah menimbulkan banyak kontroversi.. Memula aku x perasan la pulak kan.. Main dengar je.. Tapi lirik lagu Viva La Vida atau Live the Life ini sendiri memberi kemusykilan pada aku.. Ada yang mengatakan bahawa lagu ini menceritakan mengenai christianity dan ada […]


Buat masa sekarang, tak de movie best yang nak di tonton kat panggung.. Kalau ada pun citer Wall.E yang baru sampai sini dan citer The Mummy.. Entry kali ni aku nak listkan The Top 10 Summer Blockbuster Movie yang telah dipilih berdasarkan kutipan yang mereka telah dapat.. Yosh..!! Mari kita ushar.. No. 10..!! Wanted – Filem […]


Tengah² dok ushar² blog tetibe masuk je blog bro Rohaizad ternampak nama aku di tag… Kuang3.. Tetibe je kan.. Tengah dok demam² selsema sempat lagi tu nak menjawab tag ni.. Hahahaha.. Sengal tol..  1) What is the most important thing in your life? Of coz la my family… 2) What is the last thing that […]


Sudah 16 hari google menukar-nukar gambar Google Doodle nya.. Hari ini (25 Ogos 2008) Google telah kembali ke bentuk asalnya.. Setelah penat menkopi n paste n cut n save.. Skarang di pamerkan ke semua 16 Google Doodle yang telah Google gunakan sebelum ini..