MacBook Touch..

25Jul08

gambar ihsan geekologie.com

gambar ihsan geekologie.com

Jika mohdismail ada menceritakan mengenai maxis yang ingin membawa masuk 3G iPhone ke Malaysia, aku pulak tertarik dengan rumor yang dikeluarkan oleh MacDailyNews yang menyatakan yang Apple akan mengeluarkan MacBook Touch..

Dikatakan bahawa MacBook ini akan lebih kecil dari MacBook biasa dan glassy seperti iPhone. Full Mac OS X.. Mempunyai ciri² yang lebih kurang sama seperti MacBook biasa dan mempunyai ciri² seperti iphone.. 

Tapi ini hanya khabar angin sahaja.. Katanya akan keluar Oktober nanti.. Tunggu dan lihat ajelah..

~~walau apa pun rumor yang keluar.. aku tetap mahukan 3G iPhone..

Advertisements


22 Responses to “MacBook Touch..”

  1. 1 d2z

    aku juga mahu iphone 3G klau harga lebih kurang RM1000..klau 3k utk iphone 3G unlocked, aku tolak laa..xperlu aku bazirkan duit aku yang sikit nih

  2. Adoyaii aku pon nakkkk*nangesss

  3. huhu.. x yah la iphone2 ni… kalu nak jd engineer beli blackberry ja… senang.. ni nnt dok lyn media ja… haha.. (jem bloq aku kena BLOCK ngan PPKT USM)..

  4. d2z : haha.. kau pun teringin iPhone juga ke..??

    adik kiki lala ku : adoihla.. meroyan sampai nanges² dah eh ko neh.. huhuhu…

    smaelz : dulu aku pun teringin gak nak dapatkan blackberry.. tapi.. lama² tgk cam x besh je.. haha.. ( aku mmg tau pun.. blog d2z pun kena block jugak )

  5. 5 YAN^S

    kita tgk siapa dapat dulu iphone3g tu muhahahaah

  6. YAN^S : eh…?? sejak bile ko minat iPhone gak ni..

  7. lebih kecil saiz tp harga mesti makin besar kan?

  8. 8 kuropii

    ngeh3 best ke iphone???
    nape aq xde perasaan pon tgk iphone tuh
    hahahaha~

  9. tengok dan nganga jela..nak beli xmmpu.
    cangkul pun cangkul lah..

  10. mohdhafifi : aku pun rasa harga dia pun akan ‘besar’ juga… huhu..

    kuropii : ko ade perasaan ke..?? huhuhu..

  11. uhhhh teknologi teknologi… abg bear terpaksa bersurut ke belakang lah yer.. mende mende ni memang tak berapa reti lah… kalau dan reti yg ni, by the time nak maju korang dah pun ke bulan

  12. 12 kuropii

    huahuahuahua~
    sape aq x de perasaan sally??
    aq sekeh kang
    hayakkkkkk~
    anysz…
    aq nk komen blog ko tppppppp
    aq xleh nk taruk komen kat page ko….
    aq leh komen kat page wordpress je…T_T
    ppkt bknnye mengupgrade tp mendowngrade!!
    jom bom ppkt sally!!!!!

  13. bila la saya nak merasa pakai imac neh eh. hehe :)

  14. BeruangMadu : alaa abg bear.. ikut slow² pun xpe la.. asalkan tak tetinggal terus je..

    kuropii : ko la xde perasaan.. hahaha… mari kita bom same²…!! HAHAHA..!!!

    KNizam : itu ler.. bile la boleh nak merasa imac neh.. asyik putih mate je.. huhuhu…

  15. Aku nak shout box kat blog ni…
    susah laa nak berdating kalau tadek sbox.. kakaka
    Letak sbox please.
    *kedekut seh tuan tanah nih… muahaha Gurau jerk~

    Kreuger®

  16. kreuger : adehai bro… bukan xmo letak shoutbox tapi kebanyakan shoutbox guna script coding.. pastu wordpress.com x support coding script.. kalo x dah lama dah aku letak eh..

  17. yeke??
    ni aku pakai wordpress bole je buh shoutbox
    tapi bos aku le yang tulun bubuh…

  18. 18 callister

    menarik2..tp confirm harga pun cantek beb..

  19. ecah : ala.. wordpress ko lain.. wordpress aku lain la.. camne nak citer eh.. huhuhu…

    callister : pastinye semua cantik belaka.. haha..

  20. arghhhh… nak bikin rumah ker nk bli mac book nih…. tekanan tol laa :P

  21. al-momok : beli mac book.. pastu buat rumah dalam mac book.. huhu..


  1. 1 Macbook Malaysia ♦ Apple MacBook and MacBook Pro News

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: