Flash Entry Ep. 5

13Jul08
the robot from pixar 

Kali terakhir aku buat flash entry ialah pada 15 April 2008 haritu.. Lepas tu aku balik rumah untuk bercuti dan blog aku ni penuh dengan sawang.. Nasib baik cik ecah x jentik je.. Kalau x runtuh dah blog aku haritu.. Jika cik ecah bercerita pasal pesta makan² kat PWTC n anak bongsunya pulak bercerita pasal rumahnya diterjah.. Aku xde ape nak citer la minggu ni selain daripada aku sekarang sedang dalam berusaha untuk menghabiskan membaca buku novel TUNNEL yang aku baru beli je jumaat lepas selepas aku menonton wayang Hellboy 2 kat panggung Chiah Cineplex kat Megamall Penang.. Riview movie Hellboy 2..?? Cukuplah sekadar aku berkata filem tu a little bit funny dan ending dia sungguh cliche.. Aku rasa aku lebih suka nonton movie Wall.E.. Sebab dia cute sangat.. Hehehe..

Oh ya.. Aku ada terima forward msg dari member aku.. Agak kelakar la jugak.. Pekata korang pulak try..

What Are You Doing..??!! With Who..??!! But Why..??!!

MONTH OF BIRTH <—(Pilih Bulan Kelahiran Anda)

  • jan. – I was raped by
  • feb. – I butt-kicked
  • mar. – I murdered
  • apr. – I bathed with
  • may.- I was tongue-kissed
  • jun. – I have a crush on
  • jul. – I pervertly touched
  • aug. – I had sex with
  • sept. – I bitch-fight with
  • oct. – I raped
  • nov. – I butt-licked
  • dec. – I ate

DAY OF BIRTH <—(Pilih Hari Kelahiran Anda)

  • 1 – a maniac
  • 2 – michael Jackson
  • 3 – an alien
  • 4 – an undentified creature
  • 5 – a four-legged ostrich
  • 6 – the air
  • 7 – spider man
  • 8 – a gay
  • 9 – homo
  • 10 – elmo!
  • 11 – Spongebob!
  • 12 – Squidward
  • 13 – britney spears
  • 14 – a lesbian
  • 15 – a retarded frog
  • 16 – a emo
  • 17 – a freako
  • 18 – my pillow
  • 19 – my mothertongue teacher
  • 20 – my dinner
  • 21 – the wall
  • 22 – my principal
  • 23 – the toilet scrub
  • 24 – my body
  • 25 – a crazy spirit
  • 26 – the unknown
  • 27 – a corpse
  • 28 – the water
  • 29 – my pet
  • 30 – my own self
  • 31 – the president

CLOTHES YOU ARE WEARING.. <–(Pilih Warna Baju Yang Anda Pakai Sekarang)

  • white – because my toilet light was dead.
  • blue – because i want to sleep!
  • black – because i’m feeling emo
  • red – because the earth is round
  • yellow – because i’m happy! 
  • orange- because i’m a human
  • purple – because i have diarrea.
  • brown – because my pet died!
  • pink – because i feel like shiting
  • green – because i cant find any underwear.
  • gray – because my skin is itchy.
  • maroon – because i want to be a maid.
  • multi colour – so that i can save earth!
Result.. Aku Lahir 19 April dan baju aku pakai sekarang kaler Blue.. So… I Bathed With My Mothertongue Teacher Because I Want To Sleep.. Haha..!!
Advertisements


25 Responses to “Flash Entry Ep. 5”

  1. AKU? 17 September… I bitch-fight with a freako because i cant find any underwear… huishh.. tetiba ada letak nilai blog dia plak.. haha.. tayang la tuh

  2. 2 nikillas

    Ismail : wahaha.. bitch-fight tu.. alaa.. blog aku murah je.. blog ko mahal lagi dari aku.. hehehe..

  3. erm…aku nye

    “i have crush on britney spears because i have diarrea”

    ee…yerk!! aku bukan lesbo…

    *erk…anak bongsu aku, anysz???? bapak die??? ko??? -pengsan….

  4. 4 nikillas

    ecah : ko ade diarrea sebab tu ko jatuh ati kat britney.. bukan ke dia anak bongsu ko ke..?? huhu.. bapak die anysz..

  5. I butt-kicked the water because I’m feeling emo..Wakakakaa..

    Tunnel best ke? Pasal ape?
    Beli laa Twilight, so we can minat together gether!!
    I xde gang laa, no one tahu about it pon…

  6. i bathed with an unditified creature b’coz i cant find any underwear??

    ko dh kenape bang???

  7. 7 nikillas

    AQillz : Tunnel besh la jugak.. pasal budak ngan member dia cari bapak dia hilang dalam terowong yang menuju ke alam yang penuh misteri.. jeng3.. me x da jumpe la novel twillight tu.. btw.. water ade butt ke..?? nguahahahaha…

    adik kiki lala ku : ko mandi ngan natang ape tu..??eliyen ke.. nguahaha…

  8. Giler, menarik tol….mmg lawak. hahahah

  9. 9 nikillas

    r-care : x nak try ke..?? try la.. post kat sini.. hehe..

  10. Hahaha, tu la pasal..Emo2, nak tendang2 air plak…Air nye ‘butt’ plak tu..Anyway, klau xde Twilight in bookstores, order la at mph online..Heheee..Nak pinjamkn mine, tgh ngan my cousin..huhuu…

  11. I had sex with michael Jackson because i’m feeling emo..
    cis2…

  12. 12 nikillas

    AQillz : Twilight tu citer pasal girl jatuh hati ngan vampire kan.. me ada tgk trailer movie dia.. Laki tu cam pernah tgk la.. Bukan ke dia jadi Cedric Diggory dalam Harry Potter aritu…

    callister : jgn emo² callister oi.. ngeh3..

  13. i had sex with the air because i’m happy! :) :) :)

  14. 14 nikillas

    Izzudin : with the air..??!!! camne tu.. kuang3x…

  15. 15 kuro

    weh sally
    bkn aq ke yg forward kat ko mende ni???
    huahuahua
    aq nye
    i bathed wit 4-legged ostrich coz my bathrum light is out
    hahahaha

  16. 16 d2z

    i bathed with a crazy spirit because the earth is round…anyone else out there better watch out..i may come and take a bath with u because earth is round!!…hee~

  17. Ha`ahh, kan dulu I dh pernah letak the trailer kat my blog, siap crite lg pasal the pelakon is the one yg jd Cedric Diggory. Mesti u ter-miss kot, huhuhu..But the movie lama lg nak kluar..So better baca dulu b4 kluar, klau x, tak exciting, coz dlm movie diorg cm ulter sket..but still best! :D

  18. eh…kita sama lah..cuma date je lain. Kak Jie 18hb dan mmg pakai baju biru pun…hahahaha

  19. 19 nikillas

    kuro : bukan ko la yang forward kat aku.. tapi lynux.. uhuhuhu..

    AQillz : trailer kat ur blog mase tu i xleh nak tgk.. maybe i termiz kot sebab time tu me baca kat umah guna celcom broadband.. tapi sebabkan xda 3g kat umah.. termizz kot.. hohoho.. kuar disember ni kan citer tu.. ngehehe..

    KuJie : Eh kak jie 18hb eh.. saye 19hb.. my rumate 20hb.. Wahaha..

  20. 20 abah

    Ok this is freaky…saya makan emo kerana saya rasa emo????! Wattta fish!

  21. 21 nikillas

    abah : sebab ada emo lah incik abah memakan emo.. hahaha..

  22. ler…bile pulok die jadik laki aku…anysz tu anak aku daa….anak emas

    *buek (muntah ijau lagi)

  23. Pergh anak emas kannn

    *tetibe rase nak campak bunge kpd audience sambil muah3x serta tangan kaver mahkota atas kepala ala segala kann

    ni nape pemes sangat name akuuu..mencikk*matila kekwat tetibe

  24. 24 nikillas

    ecah : adohai.. typo².. bapak dia pak deen la.. camne leh typo teteibe..

    adik kiki lala ku : *bueks… (muntah pink)

  25. I pervertly touched elmo! because my toilet light was dead.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: