Archive for July, 2008

ORKEET 08..

29Jul08

Keadaan internet kat kampus ni dah menjadi² dah.. Dah 3 hari aku x dapat nak onlinekan diri ni.. Sengal punya tenet.. So, sekarang nak meng-update-kan blog la bila dah ada kesempatan ni.. Mana tau kot² sok plak xda tenet.. Bersawang pulak blog aku ni.. Hehehehe… Mesti korang tertanya-tanya apakebenda la ORKEET kat title entry ni.. […]


MacBook Touch..

25Jul08

Jika mohdismail ada menceritakan mengenai maxis yang ingin membawa masuk 3G iPhone ke Malaysia, aku pulak tertarik dengan rumor yang dikeluarkan oleh MacDailyNews yang menyatakan yang Apple akan mengeluarkan MacBook Touch.. Dikatakan bahawa MacBook ini akan lebih kecil dari MacBook biasa dan glassy seperti iPhone. Full Mac OS X.. Mempunyai ciri² yang lebih kurang sama […]


Bodoh betul dengan internet connection dua tiga hari ni.. Rasa macam nak bom je.. Kang kalau aku bom kang xleh nak blogging plak.. Huhu.. Pasrah je la.. Barang free.. Nak buat camne.. Terima kasih je la.. ~sungguh tidak ikhlas.. Dalam kesengalan internet nye line semalam, leh plak menjalankan operasi war of the status kat YM.. Dgn […]


Salam semua. Harini Incik sallikin not in da house. Waduh, speaking London pula atuk ni. Incik Sallikin sangat sibuk buat masa sekarang ini. Maka disuruhnya dia atuk datang menggantikan tempat dia untuk sementara waktu. Ish.. Ish.. Ish.. Teruk betul budak tu. Ada ke suruh atuk yang tua ni tekan² menda alah ni. Nasib baik atuk […]


Minggu ni agak sibuk sedikit disebabkan oleh banyak kerja yang perlu disetelkan.. Kelas dah pun start sepenuhnya minggu ni.. Story pun x banyak.. X da benda yang interesting yang berlaku selain daripada membantu KuRoPiii dalam membangunkan blognya yang baru je dia buat.. ~tepuk².. Hadi pulak x habis² masukkan entry pasal Dr Ansor dalam blognya.. Dah […]


Wahaha.. Kalau korang perasan aku dah tuka aku nyer blog header ni kepada movie posters.. Motifnye..?? Xda motif pun.. Nguahaha.. Saje je suka² dan sengal² tangan nak tuka header blog ni.. Nampak colourfull sikit kan.. kan.. kan… Motif poster Harry Potter kat sebelah ni kenape plak ye..?? Haa.. Bulan november nanti akan muncul kembali movie […]


  Kali terakhir aku buat flash entry ialah pada 15 April 2008 haritu.. Lepas tu aku balik rumah untuk bercuti dan blog aku ni penuh dengan sawang.. Nasib baik cik ecah x jentik je.. Kalau x runtuh dah blog aku haritu.. Jika cik ecah bercerita pasal pesta makan² kat PWTC n anak bongsunya pulak bercerita […]