Update Pukal Extreme..!!

13Jun08

Wah..!! Kira dah masuk sebulan dah aku x hapdate aku nyer rumah neh.. Dah nak runtuh dah.. Tunggu orang datang jentik je.. Hahaha.. Bersawang sana sini dah rumah aku ni.. Aku kena wat makeover neh.. Huhu.. Kali ni aku nak buat hapdate secara pukal la plak..

12 Mei 2008 – Emergency Trip To Penang

Pukul 5.30 ptg.. Time ni aku tgh dok tgk layan DVD over my dead body kat PC. Dah nak abes dah citer tu, tetiba tepon adik aku berbunyi. Akak aku dari Penang call. Dia nak cakap ngan bapak aku. Ngah tetiba, bapak aku ajak aku ngan adik aku pergi Penang. Kompius la aku nye. Kalutnye haku packing barang² nak pergi Penang. Aku tanye le bapak aku nape. Rupa² nak g tgk akak aku kat penang sakit. Sakit alahan. Aku nak dapat anak sedara baru rupanya.. hahaha.. Seingat aku.. Kami berhenti solat maghrib kat Jeli.. Pastu sampai Penang kol 4 pagi.. Kol 10 g tgk akak aku kat umah dia la. Teruk gak la alahan dia tu. Sampai xleh nak makan ngan minum. Bapak aku hajatnye nak wat balik akak aku kat umah. Leh la aku tgk² kan dia. Pastu lepas dia wat medikel cekap, dia kena tahan kat wad. Ohoho.. Kena 6 botol air sodium chloride. ahaks.. teruk gak alahan org ngandung ni eh.. huhuhuhu…

16 Mei 2008 – Hari Guru

Aku nak wish Selamat Hari Guru buat cecikgu

  • – Sekolah Rendah Kebangsaan Sultan Yahya Petra 1
  • – Sekolah Menengah Kebangsaan Sultan Yahya Petra 1
  • – Kolej Matrikulasi Melaka
  • – Universiti Sains Malaysia


~~ skarang baru nak wish.. ish3…


1 Jun 2008 – The Birhday Girl

Harijadi adik aku.. Siti Faatihah..
Mek Yah..!! Tuo doh mung.. aku belanjo KFC doh..!! Kalut nok amik lesen keto jah dio nyo.. hoho..

3 Jun 2008 – Getting Together-gether

The reunion

Aku ngan member aku Hazreen (dia nak jadik Cikgu Math. Skarang dok blaja Maktab Terengganu) pergi KFC Kuala Krai hari ni. Nak wat ape.?? Nak pergi jumpa member amoi² lama sekolah menengah dulu².. Sape eh yang pergi.. Hurmm… Cheng Mei Ling (Dentist Study @ HUSM), Chan Saw Ein ( Applied Bio @ USM), Chia Yee Chen (UM), Chang Mui Fang (UMT), Ong Yen-Yeung (Doctor @ UM), Tan Ai Phen (USM).. Wah.. Havoc satu KFC. Sampai kena sound ngan akak bengan kat sebelah sebab kitaorang buat bising x hengat dunia. Ngohoho..!!

5 Jun 2008 – Akak aku..!!

Kak Long aku balik..!! Dia cuti sampai 14hb.. Kilang dia kerja tgh shutdown.. Hoh.. Suka sangat shutdown kilang Kobe neh.. Ish3…

7 Jun 2008 – The K.Krai – Cameron – Penang Trip

Wah.. ni memang penat.. Trip yang penat.. Aku, bapak aku dan adik buat trip yang memenatkan badan. Kitaorang pergi Cameron nak beli buah strawberi ngan jagung manis untuk akak aku kat Penang yang pregnen tu. Mengidam. Sampai cameron, hujan lebat bak kata orang putih likes kets en dorks la.. Huhu.. Pastu lepas je beli barang yang nak kat cameron, kami trus g Penang. Wah.. Hujan lebat tu brenti bila dah sampai kat ipoh. Huhu.. Pastu, sampai Penang, wat suprise kat akak aku.. Ngohohoho.. Pastu.. Besoknye plak, balik kelantan semula.. wah..wah.. wah.. penat²…

10 Jun 2008 – Virus..!!!

Wah.. Kesian kat aku.. Saket perut sampai muntah².. Pepagi lagi aku dah berulang masuk jamban sebab nak mun…………. Lepas makan ubat.. Dah ok la.. Pastu kena penangan mesin urut OGAWA plak.. Lega sket.. Tapi terasa cam nak demam plak.. Huhuhu…

12 Jun 2008 – Outing lagi……………

Harini pergi teman Hazreen g bank. Pepagi lagi dah pergi. Kol 8.30 pg. sebabnye. Nak amik kad dia tersangkut dalam mesin atm. Ada ke patut dia pergi cucuk 2 kad sekali gus kat dalam mesin atm tu. Stuck la mesin tu. Hahahah.. Seb baik xda ape².. Leh amik kad dia tu.. Pastu jumpa Sanjay. Lepak² kejap.. Borak kosong.. Pastu.. balik umah.. Malamnye.. aku hapdate blog aku neh.. huhuhu…

Eh.. Terlupa plak.. Kucing aku SI MakJang dah beranak dah..!! Dapat 3 ekor anak kucing baru.. Huhu.. 3 hari lepas Si Booyah beranak.. Dapat 3 ekor gak.. Nanti aku upload gambar eh.. Huhu..

~~ itu aje.. panjang plak entry aku kali neh.. huhuhu.. k ler.. tunggu lagi sebulan aku nak hapdate blog aku neh.. Tapi kali ni, aku akan hapdate kat uni plak.. Haahahahaaa… sonok.. sonok….

Advertisements


8 Responses to “Update Pukal Extreme..!!”

  1. mak oi!! update skali pukal tuan pres ni..cian ek kakak ko…cmne die leh kne alahan tu…?

    ei,kucing2 umah ko tu mmg produktif la…ckit2 beranak ckit2 beranak…meh bg sekor..

  2. 2 Anysz

    hah!! aku hengat dh tak wujud blog ni!!

    cmne nk jadik top komentator cmnih =.=”

    aniwae cian akak ko..ni apsal skali pukal hupdate nii..keji taw

  3. 3 nikillas

    ecah : huih.. aku bukan leh slalu online. tu pun curik bapak aku nyer simkad.. ngehehehehe…. kucing aku tu mmg procuktif.. tu ada lagi 3 ekor tunggu nak meletop.. wah.. ramaila kucing kat umah aku nanti…

    anysz : cian kak aku ek.. nguhuhuhuu.. kejinye haku.. nguahahahahhahaa…

  4. bole bukak zoo kucing cmtu…kwang3x!!

  5. update pakai handphone lerr… barulah best!

  6. 6 nikillas

    ecah: wah.. idea bernas gak tu.. buka zoo.. nguehehe.. ~~ pak cik kayo..!!

    rohaizad: heh..?? boleh ke update guna tepon..?? wah.. aku ketinggalan zaman dah ke..??

  7. 7 hanep

    ho ho ho… best siot…

  8. 8 nikillas

    hanep : best.. best.. errr… ape yang beshnye..?? kuang3..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: