Archive for June, 2008

Selamat Hari Lahir PAPA..!! 29hb Jun..!! Selamat Hari Lahir ke-52 ku ucapkan kepada Papa ku yang amat ku sayangi. Sempena hari lahirnya itu, aku sebenarnya nak masak kek tapi telur pulak xda.. Huhu.. Tapi semalam aku ada pergi teman dia pergi Kota Bharu untuk servis dia punya ISUZU DMAX tu.. Pastu beli tudung untuk adik […]


Iklan oh iklan.. Aku dah mula menyampah dah dengan semua iklan dan kat TV ni.. Makin lama makin mengarut.. Yang paling aku fed up iklan untuk download barang ke handphone.. Wat semak je. ON itu.. ON ini.. Nak OFF pulak diorang tulis kecik² kat bawah TV tu.. Nak ON bukan main besar. Kalo boleh satu […]


Kucing.. kucing.. kucing.. X habis² entry aku pasal kucing.. Entry lepas aku dah menyentuh pasal 2 kucing aku yang dah pun selamat melahirkan anak mereka. Sekarang ni, tinggal 3 ekor lagi ibu kucing aku tunggu masa nak meletup. Nanti, ramailah keluarga anak² kucing aku kat rumah aku ini. Menyentuh mengenai kucing ni, aku ada baca […]


Wah..!! Kira dah masuk sebulan dah aku x hapdate aku nyer rumah neh.. Dah nak runtuh dah.. Tunggu orang datang jentik je.. Hahaha.. Bersawang sana sini dah rumah aku ni.. Aku kena wat makeover neh.. Huhu.. Kali ni aku nak buat hapdate secara pukal la plak.. 12 Mei 2008 – Emergency Trip To Penang Pukul […]