Last Day Semester 4 @ USM….

25Apr08

Di kala budak² dari uni² lain tgh sibuk study untuk final exam diorang, kami bebudak USM sibuk packing barang untuk balik kampung. Akhirnya, aku berjaya menempuhi last paper, Digital Elektronik 2 semalam. Walaupun soalan yang Dr Ashidi berikan itu amatlah tricky dan pecah kepala otak untuk menjawabnye. X pernah aku menjawab soalan exam se-express semalam. Masa amat mencemburui aku semalam. Kesian aku..

Walaupun semalam kami berempat ( aku, Hadi, Kimmy & Sapik ) telah melantak ayam KFC, misi menghabiskan duit diteruskan lagi hari ni. Lepas je sembahyang jumaat, kami menuju ke Juru untuk makan buffet stimbot. Besh la makan kat sana. Kenyang x hengat. Harga pun besh jugak. Hahaha.. ~~Amik ko.. Dulu kami dah try sup tom yam dan abalone. Sekarang kami try sup ginseng. Tawar ‘hebey’….. Walaupun tawar, edisi melantak tetap diteruskan sehingga perut kami xleh nak masuk ape² lagi. Kat sana, korang leh makan la banyak mane korang nak. Nak grill boleh. Nak boil pun boleh. Hik.. Hik.. Hik.. Besh..

Lepas perut dah kenyang tu, kami meneruskan perjalanan kami ke mana eh.. Oh.. Ke Megamall Penang untuk bermain baling² bola berat sehingga 10 pin kat depan jatuh.. Kami pergi main bowling kat sana.. Main sampai dua game. Orang hanya empat je.. Haha.. Kami dok syok tgk pakcik ngan anak² kat sebelah main bowling. Anak dia lagi terer dari aku. First game aku menang..!! Yey..!! Second game Hadi menang..!! Booo Sama Hadi..!! Haha.. Aku seri ngan Kimmy second game. Bila nak nak pukul 7.00 malam, baru abes main bowling. Kami pun teruskan perjalanan balik ke USM.. Hoho.. Enjoy sakan.. Balik bilik pun aku bukan leh rilek pun, kena packing barang.. Esok nak balik Kelantan dah.. Kuala Krai..!! Tunggu kepulangan aku..!!!

~~ memandangkan kat rumah aku xda tenet.. maybe aku jarang online.. susah nak update blog aku neh.. huhu.. sabor je la..

Advertisements


16 Responses to “Last Day Semester 4 @ USM….”

  1. 1 d2z

    wah..mcm best ja mkn..masa ang p mkn tu..*lepas smayang jumaat*..aku baru p exam *sigh~..kul 6 baru suh berenti menulis..secara rasminya 6.23ptg aku bebas..haha..selamat bercuti~

  2. 2 nikillas

    uih.. ye ke..?? haha.. mesti besh ko jawab exam tu kan.. selamat bercuti kat engko gak… ~~penat packing barang.. adeih..

  3. first time aku lepak sini…
    boleh aku tanye sket?
    ko adik beradik ngan vokalis bittersweet ker?

    jom exchange link?

  4. Alaa sedeh nyee Sallikin xde for 2months.. :(
    Nantikn lahh ur tim tam in the mailbox..
    Awal gile korg habis..Mine ade lg 2 paper..huaahuaa..

    loque : vocalist bittersweet? hahaha..
    nway, welcome to d chillspot (cehh, cm moderator website ni je..)

  5. 5 d2z

    usm mmg suka abes awl..cuma aku ja abes lambat..haha..siot tul..gap 11 hari dgn last paper..apa pon, aku dh smpai rumah~..wahaha..epi oliday~

  6. 6 d2z

    usm mmg suka abes awl..cuma aku ja abes lambat..haha..siot tul..gap 11 hari dgn last paper..apa pon, aku dh smpai rumah~..wahaha..epi oliday~

    ps: awt dia ckp duplicate comment detected..?

  7. coz u hantar dua comment yg sama kott..haha..
    waaa..sangat bestt..
    tak fair nye…huhuhu…

  8. 8 d2z

    o0..td comment tu x kuar pon..aiseh..tenet umah = tenet usm..? aiyoh~..tp tenet kat umah le men*tor*ren*t..hehe

  9. akhirnya ko bley balik kampung…selamat bercuti

  10. 10 nikillas

    loque : aku adik beradik vokalis bittersweet…?? i take that as compliment la.. hehe.. sila² la tuka² link..

    Aqillz : sdeyh kan me xda 2 bulan.. tsk3.. aku akan menunggu tim tam itu.. hehehehe..

    d2z : camne plak boleh terpublish 2 kali lak.. cam aku kat blog ko aku terpublish byk²… haha.. sori².. sonok eh dapat balik rumah menorent.. kui3..

    hafifi : itu ler.. aku dah sampai umah dah.. hohohoho…

    ~~ aku guna celcom broadband kat umah skarang ni.. tapi x sampai 3G.. dapat 2.5G je.. So slow aje le.. Dapat jawab coment je.. Nak update mmg susah sket.. huhu.. Maybe hujung minggu ni akan aku cari cc utk update blog aku neh.. hehe..

  11. kalo suke memperhabis duit gitu, ak syorkan korang gi try nasik goreng ketam juru pulak lak… tgk bper puluh harga sekor ketam…

  12. ko ni ingatkan aku masa zaman aku study dulu laaa… rindu siot ngan member lama…

  13. 13 hanep

    best siot dapat blek umah.. aku ada 3 paper lagi ni… huhu~

  14. wah melantak tak ingat dunia naaaa~
    balik kpg leh on9 tak?

  15. 15 nikillas

    Seph : wah.. giler ke.. aku dgr kata kat sana mahal giler makanannye.. hohoho..

    ijad : masuk la skolah balik kalo gitu… ngeheheh..

    hanep : besh giler dapat balik weh…

    pak deen : melantak la besh.. mueheheh… rumah leh online tapi susah sket nak update blog…

  16. 16 wanwma

    best ke selepas update blog? aku tak update pun lagi blog aku…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: