Bosan..!!! Bosan..!!!

22Apr08

Bosan…!!! Bosan..!! Aku tersangat la aku bosan 2 hari ni. Aku bosan dengan internet connection kat bilik aku ni. Bosan giler. Selalunya aku akan menjadi top komentar di blog² kunjungan aku. Tapi sejak akhir² ni aku susah giler nak post komen di blog. Entah kenapa. Skrin di laptopku hanya tahu mengeluarkan tulisan Network Error je. Adakah aku seorang sahaja yang mengalami masalah network sebagini..? Kalau nak post komen tu x boleh aku boleh maafkanlah jugak. Tapi aku nak update post kat blog sendri pun ada masalah. Adeih… Saket otak aku. Tenet cam sengal je akhir² ni. 

Bukan itu sahaja. Semalam internet connecetion kat USM ni down selama 24 jam. Pergh… Amik kau..!! Nak surf ape² pun dah x boleh. Habes aku nak wat ape kat bilik..? Study je ke..? Bosan giler kalo study je memanjang. Boleh giler aku tgk bota Digital Elektronik je neh. Exam last 24hb. Lamanya nak habis exam neh. Merana aku kat bilik sorang². Seb baik roomate aku Acab ada buat Latihan Industri kat CEDEC. Bukan seram tapi BOSAN sorg² kat bilik. Tapi naseb baik gak aku sempat donlod citer GHOST lakonan Cheryl Samad ngan Nazruddin yang pernah ditayangkan kat 8TV aritu. Best giler citer ni. Walau 10 episod tapi jalan citer mmg besh. I Like~~~

Aku ingatkan kalau ramai budak² dah blah dari USM ni balik kg untuk bercuti 2 bulan. Tenet kat bilik laju la. Tapi hampesh. Banyak pulak errornye. Itu la ini la. Ni pun aku cepat² update blog ni kot² malam krang xda tenet plak. Bagi blogger² yang lama aku x tinggal komen tu. Bukan aku x tinggal komen. Aku dah taip dah komen kat blog korang. Tapi ia tidak di post sebab nye Network Error. Maafkanlah aku. Kalau tidak aku akan jadi top komentar di blog korang. STUPID NETWORK…!!! Humph..

Advertisements


29 Responses to “Bosan..!!! Bosan..!!!”

  1. 1 hal

    rilek la…….ppkt block internet semalam pasal ada malaun sebabkan ip conflict…..rasanya sekarang (22-4) dah ok…..

  2. 2 ajie

    Kucing pun blh bosan ek..hehehe

  3. 3 nikillas

    hal : eh hal.. camne leh aku nye blog link..?? dari kmm eh.. haha..

    ajie : sape kate kucing xleh bosan..?? nguahaha…

  4. oo…rupenye kalo ko bosan secare gear automatiknye ko akan btukar jdik kucing…isk3..

  5. korg xtau ke..Sallikin kn Catman..
    die mmg slalu morph jd kucing bile bosan..
    dulu die pernah bosan non-stop smpai I kene bela n jaga die sebulan..
    serious ohh… ;)

  6. ooo besdae ko 19Hb lepas ea?

    hikhikkk same bulan la kiterr’

    hikhikihik

    aniwae-happy belated besdae~~~

    ko akan kekal tua

    aku maintain muda hokeyyy

  7. 7 nikillas

    ecah : aku bukan setakat gear otomatik.. gear manuel pun blh aku betukar jadik kucing.. meow3x…

    AQillz : Alaaaa… shhhh…. jgn bgtau org… tu rahsia kerajaan tu…

    Anysz : oh.. sekali lagi aku katakan yang aku maseh lagi muda remaja.. hensem tu idak le.. manis tu ade.. kui3x…

  8. 8 Abah

    Aper lagi….komplen sudahhh internet tu sux! Sampai biler tak komplen mana orang tu nak tawu…

  9. 9 hal

    internet problem – alah bisa tegal biasa :p

  10. bahaye weh kalo camni..
    mane tau…dan dan die tuka jadik kucing..
    ade pompuan gi pegang2 ngan peluk die…
    hoh!! ngambik kesempatan tu…

    oi2…pakcik…tuka la jadik haiwan lain….kui3x!!!
    xpon jadik laptop ke….wahahahah!!

  11. Ahahaa..jd laptop hbs ahhh…
    Smpai jam2 otak die..habehh kene reformat brape kali..kekeke..

  12. 12 nikillas

    Abah : Komplen..?? Dah banyak kali komplen da.. Dah berbuih da sabun kat bilik air tu.. Camtu gak..

    hal : sengal² tenet pun, ko tetap sharer anime yang da’besh..!!

    ecah : eleleleh… jeles la tu.. kalo aku bertukar jadik laptop, lappie aku nak bertukar jadi ape..?? huhu..

    Aqillz : aku di penuh ngan virus² sengal.. hahaha…

  13. lor…kalo ko btukar jd laptop…lappie ko aku rembat la…kui3x!!!

    ko lak…aku jual…wahahah!!!

  14. 14 nikillas

    cik ecah oi…

    suka² dia je nak jual aku.. aku ni limited edition tau.. mane leh main jual² camtu je.. hohoho…

  15. kuar ngan sy la klu bosan..sy pun malas nak duk umah ni..berserabut kepala

  16. 16 nikillas

    incik hafifi..

    kesian ko berserabut kepala ngan housemate.. tsk3… pasrah je ler.. camtu le hidup sebumbung kan..

    jom jalan².. (cakap ala² maria tunku sabri)

  17. aku jual macam cite p ramlee yg 3 abdul tu….
    lelong2x!!
    hahahaha!!!

    limited edition la best….kompem rege tinggi…wah!! cpat kaye la aku..

  18. 18 nikillas

    cik ecah…

    mata duitan tol ko neh.. hahaha… aku pun ko nak jual.. dah la laptop aku ko nak amik.. huhuhu..

  19. 19 d2z

    internet down(sekarang tidak lagi)..hahaha..aku pon merasa jgak..24 last paper..? ok la tu..aku 25hb nih..apa laa aku nk wat..rumet asyik packing ja..aku dengan senang hati pergi ke bilik bacaan~..

  20. wahahah!!

    ler…kan ko yg cop aku mate duitan plus emo kan incik salikin…

    lupa ka???

    yargh!!! kak esah kayo!! kak esah kayo!!!

  21. aiyak…kalo duduk kat U neh…intenet selalu sengal eh??huhu…

  22. hhuhuhu… ak xle idop tanpa tenet..

  23. 23 nikillas

    d2z : haha.. ko last paper 25hb..?? mmg last giler² ah.. mantap tu joo..!!!

    ecah : hoh..!! sah.!! aku yakin.!! tidak syak lagi..!! haha.. mata duitan tol… hoho.. *kaching² (bunyi duit)

    wawa : tgk keadaaan la wawa.. kalo sengal, mmg sengal la.. kalo x sengal, laju giler…

    hanep : adeih.. aku nanti cuti 2 bulan kat umah x da tenet.. jarang² la aku hapdate blog aku neh.. huhu.. merana²..

    ~~sori le lambat balas komen… aku ada exam harini..

  24. subscribe la yg maxis broadband tu…huhuhu..
    bleh connect mane2 pon kan..
    tiba2 jd promoter plak..haha..

    ku tgh merindui lappy ku..
    terpakse pinjamkn to my sis..*sobs*
    nway,tagged(not exactly, meaning juz mentioned la) u in my blog, weeee…

  25. 25 nikillas

    Hah.. itu ler.. dulu ada gak nak reg ngan ‘meksis berodben’.. tapi diri ini masih teruja ngan amplifier altec lansing.. dgr lagu kuat² nanti besh.. nguahaha.. *doobs.. *doobs..

    tag.. Wah.. ngumpat pasal me eh.. huhuhu.. segan la pulak.. nanti me ceritera-ceritera pasal u plak.. ngehehe..

  26. nak ahh maxis berodben..
    cmbest..klau balik kampung, xyah bersedehh tanpa internet..
    u dh sub, let me in on the details..
    cehh kene tunggu org plak..huhu, nk kene testing2 dulu tgk org..

    nk ceritera psal me?
    Ngahaha, xyah laa, nanti I plak kene sign2 otograf plak..haha..

  27. 27 d2z

    meksis berodband tu aku laa aku jmpa byk dekat pc fair penang ari tu..haha..jln ja jumpa geng baju ijau *geng meksis tu la*..
    asyik promote x abis..last2..
    aku pon ckp laa..

    “saya guna celcom..”..

  28. 28 nikillas

    Aqillz : haha.. malu² plak dia neh.. pe salahnye sain² otograf.. pemes pe..

    d2z : haha.. mesti dak² ijau tu terkedu ko cakap camtu kat diorang.. haha..

  29. Kalo bosan hidup jangan bunuh diri, bawa tidur aja sambil ngemut manisan jahe…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: