Ceritera-ceritera diriku

20Apr08

2 hari aku cuba nak update post tapi tak berjaya. Browser Safari mahupun Firefox tetap enggan mempublishkan aku nyer post. Nak login pun statement ‘Network Error’ senantiasa terpapar di skrin lappie aku neh. Aku ingatkan makin berkurang penghuni USM ni makin laju tenet. Tapi makin sengal nampaknye. Sukar untuk aku membalas komen dan menghantar komen di blog² yang aku kunjungi. Hampeh tol. Sekarang aku himpunkan ceritera² pada 2 hari lepas. Hehe.. Menarik ke..??

Ceritera Jumaat, 18 April 2008

Hari ini ada paper SHE 101 – Hubungan Etnik. Seb baik paper ni sejam je. Soalan jenis MCQ. Senang aku nak jawab soklan paper neh. Kalau x tau nak jawab, amik pensel lambung² pastu tembak la jawapan atas kertas jawapan OMR tu. Haha. Fail aku paper ni naya la aku. Huhu.. Hari ni aku ada ajak Kimmy pergi PC Depot kat Butterworth. Aku, Sapik, Hadi dan Kimmy selaku tukang bawa keta. Thanks to him aku dapat pergi beli HDD baru aku. Yey..!! Aku telah membeli HDD baru setelah HDD aku yang lama telah burn dengan tetiba. NoTouch NT2500 Mobile Hard Drive berkapasiti 120GB telah aku beli dengan harga RM219 di PC Depot. Huhu.. Mahal ke..? Lantak la.. Asal aku ada HDD extra untuk aku sumbat game², muvi² ngan TV series yang aku nak wat bekal semasa cuti 2 bulan kelak.. Nguahahaha..

Hardisk Baru Ku..!!

Ceritera Sabtu, 19 April 2008

Sebelum 12.00 tgh malam semalam, Hadi dah sampai dah bilik aku tunggu nak wish kat aku. Wish ape tu..? Hahaha.. Sebelum pukul 12.00 semalam aku dah terima dua tiga sms dari member² untuk wish kat aku. Wish pe eh..?? Huhu.. Tepat jam 12.00 tgh malam si Hadi ni pun kata “HAPPY BIRTHDAY..!! Aku yang first wish eh.. Yg lain tu x kira..”. Pergh.. Dah tua dah aku. Dah layak untuk mengundi dah. Member aku ummi plak boleh hntr sms yang soh aku jangan lupa mendaftar. Haha.. Disebabkan duk asyik main game, aku tido lepas Subuh. kol 1.00 ptg plak aku bgn. Bgn² je dah byk inbox sms ku wish² kat aku. ~~sengeh sorg².. Malamnya plak aku ditinggalkan dalam bilik sorg² sebab roomate aku dah balik kg. 21hb ni dia ada Latihan Industri. So kena balik awal. Roomate aku sorang lagi  balik kg kejap. Kejap je.. Maka sengsorang la meredah malam tu. Bosan giler. X tau nak wat pe.. Tunggu kol 12.00 tgh mlm. Turn aku plak nak wish kat member yang lahir esok.. ZzZZZzzZZzZzz….

~~ x sabor tunggu hujung bulan.. ada hadiah besh menantiku dirumah.. ngeh3x..

Ceritera Ahad, 20hb April 2008

Ting Tong… Jam dalam laptop aku bunyi menandakan kol 12.00 mlm.. Aku pe lagi, amik henset wish kat Sapik HAPPY BIRTHDAY..!! Dia lewat sehari dari aku.. Hehe.. Semalam tido kol 6.30 pagi lagi sebab main game. Kalau tido lewat sebab study xpe la gak. Ni dok main game plak. Bgn kol 2.00 ptg plak arini.. Pelik tol rutin tido aku neh. Haha.. Boleh bikin insomnia kalo macam neh. Adeih.. Malamnye sebelum kol 7, Hadi ajak pergi pasar malam ngan Kimmy ngan Sapik. Pergi pasar malam putar² je x beli ape². Pastu last² g Pizza Hut. Sembahyang Maghrib sat kat Parit Buntar pastu makan². Ngehehehe… Sedap².. Balik dari sana.. Aku pun tulis la post ni. Sebabnye.. Post yang semalam aku taip entah hilang kemana.. Aku x save ke..?? Kui3x..

Advertisements


15 Responses to “Ceritera-ceritera diriku”

  1. oo…
    patut la tak terupdate2…
    penat dok intai2 kan…

    huiiyoo!! ade HDD bru…moga2 tak terburn la..cm dlu..
    kalo terburn pon bukan keje aku…kui3x!!

    alamak…incik salikin dh tua la…oppss!! dewasa la…dh lame baligh…kui3x!!!
    slamat hari lahir…may God bless u..k…
    (ceh!! terskema lak)

  2. 2 nikillas

    itu la… nak update tapi sengal plak tenet kat sini neh.. hampesh tol..

    HDD baru..!! yey..!! Kalo ter-bakar lagi.. Tau la aku sape nak carik.. Hahahaha…

    Aiseh².. terasa segan plak saye.. Kui3.. Mekaseh3…

  3. Sallikin!!!
    I lupe gile ohhh…Pd hal dh dpt reminder 2 days before..
    Aisehhhhh..haha..
    Sorry bangerrrt..
    HAPPY BIRTHDAY bruddahh..!!
    Huhuhuh…xpe2, tunggu u balik Kelate nanti, I poskn tim tam..
    Hahaha..pastu u kene buat video tim tam slam hntar kt me..kekeke..

  4. woo!!
    x sabor nk tgok salikin wat tim tam slam lak
    kui3x!!

  5. wah happy belated birthday.
    sama umoq dgn kak ecah lah ni..21 years old..
    ngehe…
    panggil pak cik sallikin best ni..
    kak ecah jom..pggl dia pak cik!!
    hehe

  6. 6 nikillas

    Aqillz : muahaha.. mekaseh².. tim tam x jumpe la.. i g carik kat 7E pun xda.. sengal tol 7E neh..

    ecah : hamboi x sabo² ko neh.. nguahaha..

    deen : pak cik..??? tua dah aku rupanya.. uhuk3..

  7. ok2…cantek…pak deen dh de…
    yg ni pak keen pulok!
    best2x!!

    haha!! aku x ckup umo lg 21…dat’s mean i’m still young…
    kui3x!!

    pak keen tu mmg dh tua pon…wahahahah!!!

  8. 8 nikillas

    mane ada tua weh.. aku masih muda remaja cik ecah oi.. nguahaha.. jeles la tu..

  9. udah2 le tu…tua tetap tua…
    wahahahah!!

  10. 10 nikillas

    mane de.. mane da… (x_X)

  11. 11 kuro

    wow sally pki cadar mr bean siutttt

  12. wah wah..Pak Keen in da house ya’ll..
    kekeke..
    timtam tu i akan POSTkn le, u xyahh cari..

  13. 13 nikillas

    kuro : wargh..!! kantoi pakai cadai mr bean.. kui3…

    Aqillz : Adeih.. x pepasal dapat name baru plak dah..

  14. hye my new fren..nak nyebok komen kat cni bole tak? takleh? nak jugak..saje je browse blog org..nak tambah kenalan… :D
    nak wish u EPI BELATED BESDAY YEH!!~ ;)
    – salam perkenalan!

  15. 15 nikillas

    owh.. boleh²… sila²… jgn malu².. ngehehe…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: