Online Sharing Community

17Apr08

Lama gak aku x update blog aku ni. Almaklumla semalam aku baru abes paper ketiga aku. Ada 2 paper lagi yang tinggal sebelum aku boleh balik Kelantan. Yey.. Ngeh3… Pastu besok pulak ada 1 paper lagi. So aku kena sambung study lagi. Aku x macam Mohd Ismail yang dah habis dah kontrak dia ngan USM ni. Aku x macam Khai yang akan buat praktikal. Aku xlah macam si deen yang suka ber-poya² atau si anysz yg suka brenti² kerja. Adakah aku sama dengan cik ecah yang suka emo ? Tidak… tidak.. Aku adalah insan yang perlu menghabiskan 2 tahun lagi pengajian aku kat USM ni.. Pening kepala pun pening la.. Demi masa depan ko juga sallikin oi. Xpe².. 25hb nanti ko boleh balik kampung sallikin.. Abaikan manusia² yang suka psyko engko terutama rumate mu yang sudah habes exam itu. Haha.. ~~ ape aku merepek ni….

Sini aku nak sharing ngan korang feveret Online Sharing Community yang selalu aku pergi. Online Sharing Community ni adalah tempat dimana barang² seperti software, video, mp3, tv series, muvi dan games di kongsi bersama. Bak kata dak² IRC USM, sharing is caring maaa… Berikut adalah my top 3 feveret online sharing community.

1. tehPARADOX

2. warez-bb.org

3. fonekat.net

Ini hanya sebahagian daripada feveret online sharing community yang aku minat. Yang local pun ada seperti Asscrewz, Jiwang dan of coz x lupa SCUKZ. Kalau korang ada lagi yang lain ape salahnye di kongsi bersama.. Okeyh…..

~~ tarikh keramatku bakal tiba.. sonoknye..

Advertisements


12 Responses to “Online Sharing Community”

  1. wooo tak biase ar nk sharing2 sgala bagai ni..huu

  2. aku emo???
    ala….jap je…bkn aku main emo2…
    ko mmg anysz…kedekut xnk share2…kui3x!!
    k-rex.org tu kire sharing on9 community gak kan…btol x?

  3. 3 nikillas

    anysz : uih.. x bese sharing² plak dah.. ko biasa wat pe..?? jeng3..

    ecah : x emo ke..? cam emo je.. hehe.. k-rex.org tu boleh dikatakan la sharing comunity la gak. huhu..

  4. ala..emo pon bersebab…
    bkn main ttibe je nak emo..
    oo..

    kalo x siap..ade lg kot..
    mcm asamboi.org…
    tokeikedai (yeke??)

  5. sabo je lah aku di cop suka berpoya2…
    ih ih ih…

  6. 6 nikillas

    ecah : xda² aku nak cop ko cik esah emo gak.. hahaha..

    deen : bukan ke ko suka berpoya² ke.?? huhu..

  7. cop la….cop la….
    mne cop mohornye??
    xde pon…

    aku cik esah emo…pnjage koop pling popular di malaysia..wahahahah!!

  8. 8 nikillas

    muahahaha… akhirnya dia ngaku gak dia emo…

    nguahahahaa…

  9. mana ada!!!
    berpoya2 tu lain maksudnya..
    pg disko..
    aku ni suka jalan2 jerk..
    apa laa…
    *kuis2 pasir kat kaki

  10. 10 nikillas

    eh.. mana da…
    berpoya² tu ala² cam hang la..

    nguahahaha…

  11. aku bru pasan entry kali ni ko cop aku suke berhenti keje

    eloo…suke plak aku kan benti2

    tak kuasa~ *Buuuuuu daripada audience

  12. 12 nikillas

    eh.. bukan ke ko suka benti² keje..

    nguahahaha.. abes la cop² yang ada kat kedai aku amik bg korang..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: