Tension Kuasa 10..!!!

15Apr08

Waaaaaarghh..!!! Dugaan… Dugaan…. Harini external Harddisk 80GB pula aku telah…. BURN..!!! Yes… BURN BABY BURN..!!! Byk menda penting dalam tu… Gambar² poyo ku.. TV series ku..!! MP3 ku… Games² ku … Waaaaaaa… Paling penting gambar² ngan video² akak aku kawen aritu… Nak nangis je… Sob3~~~~ :(

Advertisements


21 Responses to “Tension Kuasa 10..!!!”

  1. burn maksud mu di sini terbakar?
    atau rosak?
    atau telah di hinggapi virus trojan?
    mahupun worm?
    atau telah dijadikan barbeku oleh geng2 jahat kat kampus?
    kesian~

    p/s : jom tukar2 link…~

  2. yg pasti bkn aku yg bakar tau!! aku nk bkr org…bkn bkr hard disk ko..haa..

  3. he he.. aku tahu ko sayangkan porno yang ada dalam tu… ha ha

    *gurau je ni oi*

    – banyakkan sabar ye.. hardisk mmg begitu sifatnya..

  4. 4 nikillas

    deen : adeih.. burn tu cam rosak la.. aku pun x tau.. x tau la kena menda alah natang virus ke hape ke.. adeih3…

    ecah : wah.. aku pun dah nak saspek ko dah tadi.. hehe..

    mail : eehh..?? camne ko tau ni.. ha ha ha..

  5. aku bru nk bkr arini…ttibe hard disk ko terbakar sndri..haa…cmne tu?

  6. 6 nikillas

    wah.. ko guna telekenesis jarak jauh eh… takuwt aku.. haha..

  7. telekenesis??? pekemende tu?? musykill!!

  8. woh. sayang wo. banyak tuuu!

  9. 9 nikillas

    ecah : telekenesis tu sejenis kueh raye.. of coz la abiliity untuk er… gerak² barang guna power² thingy.. huhu..
    ~~camne nak explain.. adeih..

    balqis : tu r.. byk tu.. sob3~~

  10. Itulah sifat sifat wajib bagi HDD.Aku ni pun da boleh mula buat backup.4 tahun lebih dah.Pape hal ko tobat menung kat meja pikir benda yang ko simpan tu kan…hihihi…sabo2

  11. 11 nikillas

    hoh itu ler… menung je le aku mengenangkan HDD aku tu..

  12. kalo still under warranty, pekata ko g pujuk2 tokei kedai, claim. walaupn xde dlm warranty, tp ak penah buat. kencing2 sket, dapat gak 250gb member ak. hahaa..

  13. Harddisk 80GB yang telah “terburn” adalah antara top 3 most shocking moment for all bloggers in this world selepas :

    1) pc / laptop kena curi.
    2) pc/ laptop kena sambar petir

    ekekeke…. sabor jack…

  14. 14 nikillas

    hanep : masalahnye.. warenti dah abes.. huhu..

    izad : wah..!! aku termasuk dalam carta..!! mantap..

  15. hupdate ler yg bru…..aku dh xde idea nk komen post ko yg ni….update!!! update!!!!

  16. tu balasan tuhan la tuh..ngeh3x

    mane aku di blogroll mu? mencikkk~

  17. 17 nikillas

    ecah : sabo la cik ecah oi.. akan ku hupdate nanti.. xda masa neh.. bz².. ada masa balas komen je neh.. huhu..

    anysz : balasan Tuhan..?? xda porno pun dalam HDD ku itu.. owh Tuhan.. ampunkanlah hamba-Mu ini.. sob3~~~ *uikz xda eh ko dalam blogroll ku..?? kui3

  18. ala…anysz ni…dimane ade kak esah disitu la ko pon nak ikut…kui2…pe kate ko bubuh shoutbox..ble la aku menyemak2 disitu…kwang3x!!!

  19. 19 nikillas

    shoutbox..?? takut berat je nak loading nanti.. huhu.. idea itu akan saya usulkan dalam mesyuarat akan datang.. mekaseh..

  20. ni pak mad sebelah umah aku kata,
    kalau hardisk wosak…salu sbb virus…virus itu datangnya dari vid2 atau gambar porno dlm tu,,,jeng3….

  21. 21 nikillas

    Porno².. Mane de porno² neh.. Huhuhu.. Hai deen.. Cam ada pengalaman je..?? Kui3..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: