Flash Entry Ep. 4

15Apr08

Wargh..!! Stress.. Stress.. Aku x tau nak post ape buat masa sekarang ni. Sekarang tgh sibuk dengan exam. Besok plak (16hb April 2008) ada paper Machines Elektronik. Pergh..!! Rumus byk giler nak di hafal. Teori byk pulak kena tau konsepnya. Nasib baik aku x pernah ponteng kelas Dr Mahfooz dgn Dr Dahaman ni. Lagi² aku di-psyko ngan status² Yahoo Messenger golongan² manusia yang sudah habis exam. Aaaaaargh…. Cepatlah habis exam..!! Sekarang, aku harus meng-offline-kan diri aku… Battle control terminated………

~~ (BANG!!) `,== ——(x_x)—–>

Advertisements


4 Responses to “Flash Entry Ep. 4”

  1. argh!!!!
    aku dah abes exam…best2!!
    pat tgk wayang…dpt mandi kat swimming pool,
    dpt main bowling…
    hehehe

  2. cait!!! aku bru nk stat sem pendek ni….sume org stat cuti lak..

  3. 3 nikillas

    deen : aargh.. jeles2… oo.. sonok poya² yer..

    ecah : muehehe.. tiba masa ko plak g blaja eyh.. giliran kami berpoya².. nguahahaha…

  4. jeles2x!!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: