Anak-anak Kucingku… Kawaaaiii….

13Apr08

Sedang aku berseronok berpoya-poya dalam bilik, aku menerima byk mms daripada adik aku. Dia menghantar gambar-gambarnya untuk aku masukkan ke dalam Friendsternya yang baru aku buat untuknya (internet kat rumah lembap sgt..). Sedang dia menghantar gambar-gambar tu, dia ada menceritakan tentang anak-anak kucing kat rumah aku tu. Aku pe lagi, soh dia ambil gambar diorang dan send kat aku. Then, sampailah gambar mereka itu. Gambar tu, mereka dok tgh main kat belakang rumah aku (selipar sape la tu..??). Mereka ni masih baru lagi di dunia ni. Aku pun belum tgk mereka dengan mata kepala ku sendiri lagi. Tapi tgk dari gambar tu, cam dah besar dah budak-budak ni. Wah.. Comel-comelnye mereka itu…!!! Kawaiiiii…!!!

~~x sabar-sabar nak balik Kelantan neh… (-o-)”

Advertisements


21 Responses to “Anak-anak Kucingku… Kawaaaiii….”

  1. comel

  2. 2 nikillas

    mesti ler comel.. huhu.. cam tuan die jugerk..

  3. salam ziarah :)

    mmg sangat kawaii :)

  4. 4 nikillas

    salam2…. selamat menziarah… jemputle masuk..
    minum2 air dulu.. huhu..

  5. wargh comeyh~~~

    aku suke ko edit gmba tu..

    phtoshop cs?

  6. 6 nikillas

    eyh.. comel2.. aku guna photoshop utk ekjas dia nye brightness ngan level je..
    pastu yang frame tu aku guna photoscape.. autoframe aje.. hehe..

  7. 7 khai

    camne nak percaya diorang ni kawai kalau x nampak muka pon.. sekor pon x nampak.. hakhaks…

    tapi body dia mmg cute la.. windu gile ngan kucing since kat kampung khai pon mak dah x bela kucing..

    pstt; apo da susah nak submit komen ni.. too quick dia cakap.. LOL!!

  8. 8 nikillas

    depa ni segan bila dpn kamera.. ala.. low profile katakan.. haha..

    eeh… susah nak submit ke..?? tu wordpress nye keje la tu.. *tsk3

  9. mtk satu bole???

  10. 10 nikillas

    heh..??!! nah ke..??
    nanti gaduh ngan anak² cokelat pulak karang..
    aku dgr citer anak² cokelat hang garang.. hehe..

  11. ntah mne tah anak2 die…
    dh x bunyik2 dh…
    org dh amik kot..

  12. 12 nikillas

    org dah amik..???!!!
    camne org dah amik…???
    si cokelat x cari ke anak dia…??? huisyeh…

  13. teringat plak kat anak kucing kak ecahkoop yg takut dgn manusia.
    ni plak takut dgn kamera..mcm2 tol kucing ni kan?
    jgn takut dgn ikan sudah le…

  14. coklat tu ibu yg x bertanggungjwb…kui3x!!!
    tu yg anak die ilang tu..

  15. 15 nikillas

    deen : kucing cik ecah tu takut ngan cik ecah je.. hahaha…

    ecah : sape la ibu kepada si cokelat tu eh.. *tsk3..

  16. yg pasti bkn cik ecah le…kui3x!!
    xknla aku beranak tkuar anak kucing..uiks!! sape bpknye??? suspend2x!

  17. 17 nikillas

    bapaknya x bg nafkah.. tu emaknya jadi gitu..
    wahahaha…

  18. tu la…mude2 dh gatal nk kawen..
    haa…tgok skrg…bg anak mkn ape?
    pisang goreng…
    kwang3x!!

  19. 19 nikillas

    haha.. pisang goreng pun standard pa.. mahal dah pisang goreng skarang..

  20. uih…tompok²…i like…ngehngehngeh..

    kat umah pon ada 5 ekor…baru lahir jer…nak jalan pon teketar² jer…haha

  21. 21 nikillas

    terketar² nak jalan.. time² gitu aku suka usik diorang… diorang akan wat bunyi sssssss…. sssssss… ssss…. ketakutan… haha..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: