Let’s Tagging..

07Apr08

Aku amik ni daripada blog Mohd Hafifi. Nak cuba-cuba main tagging plak.. hehe..

~~Begin Copy~~

This is the easiest way and the fastest way to :

1. Make your Authority Technorati explode
2. Increase your Google Page Rank.
3. Get more traffic to your blog.
4. Make more new friends.

Rules :

1. Start copy from “Begin Copy” until “End Copy” to your blog.
2. Put your own blog name and link.
3. Tag your friends as much as you can.

1. Picturing of Life
2. Juliana’s Site
3. Shower Your Children With Love – The Right Way
4. Life’s a journey, not a destination
5. Simple Life
6. Life is beautiful; Life is love 
7. Lovely Mummy
8. Lemonjude
9. Faith,Hope,Love
10. Newife Blog
11. Good things in life…
12. …the Guru-Guru life…
13. Ezooone 
14. mangosteenskin
15. restnrileks 
16. Nikli 
17. Lindosh
18. wss79 
19. Mohd Hafifi

20. Nikillas Momento

 

~~End Copy~~

Mahluk Tuhan yang aku ingin tag adalah…

Advertisements


4 Responses to “Let’s Tagging..”

  1. hehe.. aku bukan xmo buat tag ni Sallikin… tp ini sebenarnya link train yang x berapa di’sukai oleh Uncle Google.. mmg bagus utk generate link, tp utk long term, x berapa bagus.. =)

  2. 2 nikillas

    haha… x kesah la…..
    aku pun saje2 letak neh.. nak isi kekosongan…
    lagipun skarang tgh busy ngan final exam…
    nak cari ilham pun hampeh… hihi…

  3. 3 khai

    khai pon cam berat nak lakukannya.. sbb tak fair.. which is kalau kita paste URL URL yg dah ada, of coz orang2 yang kita paste tu takkan nak edit balik entri dia nak sumbat blog kita..

    then, for sure list ni tak tetap.. macam kat blog ko ni dah sampai 20 URL, tapi maybe ade blogger lain yang dah paste sampai 100 URL maybe..

  4. 4 nikillas

    ok.. ok.. kata² korang mmg ada asas…
    aku setuju.. aku setuju.. (^_^)v PEACE…!!

    ~~ tunjuk ajarku sifu..!! haha..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: