Archive for April, 2008

Di kala budak² dari uni² lain tgh sibuk study untuk final exam diorang, kami bebudak USM sibuk packing barang untuk balik kampung. Akhirnya, aku berjaya menempuhi last paper, Digital Elektronik 2 semalam. Walaupun soalan yang Dr Ashidi berikan itu amatlah tricky dan pecah kepala otak untuk menjawabnye. X pernah aku menjawab soalan exam se-express semalam. […]


Bosan…!!! Bosan..!! Aku tersangat la aku bosan 2 hari ni. Aku bosan dengan internet connection kat bilik aku ni. Bosan giler. Selalunya aku akan menjadi top komentar di blog² kunjungan aku. Tapi sejak akhir² ni aku susah giler nak post komen di blog. Entah kenapa. Skrin di laptopku hanya tahu mengeluarkan tulisan Network Error je. […]


2 hari aku cuba nak update post tapi tak berjaya. Browser Safari mahupun Firefox tetap enggan mempublishkan aku nyer post. Nak login pun statement ‘Network Error’ senantiasa terpapar di skrin lappie aku neh. Aku ingatkan makin berkurang penghuni USM ni makin laju tenet. Tapi makin sengal nampaknye. Sukar untuk aku membalas komen dan menghantar komen […]


Lama gak aku x update blog aku ni. Almaklumla semalam aku baru abes paper ketiga aku. Ada 2 paper lagi yang tinggal sebelum aku boleh balik Kelantan. Yey.. Ngeh3… Pastu besok pulak ada 1 paper lagi. So aku kena sambung study lagi. Aku x macam Mohd Ismail yang dah habis dah kontrak dia ngan USM […]


Waaaaaarghh..!!! Dugaan… Dugaan…. Harini external Harddisk 80GB pula aku telah…. BURN..!!! Yes… BURN BABY BURN..!!! Byk menda penting dalam tu… Gambar² poyo ku.. TV series ku..!! MP3 ku… Games² ku … Waaaaaaa… Paling penting gambar² ngan video² akak aku kawen aritu… Nak nangis je… Sob3~~~~ :(


Wargh..!! Stress.. Stress.. Aku x tau nak post ape buat masa sekarang ni. Sekarang tgh sibuk dengan exam. Besok plak (16hb April 2008) ada paper Machines Elektronik. Pergh..!! Rumus byk giler nak di hafal. Teori byk pulak kena tau konsepnya. Nasib baik aku x pernah ponteng kelas Dr Mahfooz dgn Dr Dahaman ni. Lagi² aku […]


Sedang aku berseronok berpoya-poya dalam bilik, aku menerima byk mms daripada adik aku. Dia menghantar gambar-gambarnya untuk aku masukkan ke dalam Friendsternya yang baru aku buat untuknya (internet kat rumah lembap sgt..). Sedang dia menghantar gambar-gambar tu, dia ada menceritakan tentang anak-anak kucing kat rumah aku tu. Aku pe lagi, soh dia ambil gambar diorang […]