Just Like A Tatoo

01Mar08

Yes! Setelah 5 hari aku memulakan pengembaraan aku ke alam battle anime, akhirnya aku telah berjaya menghabiskan maraton anime The Law Of Ueki sebanyak 51 episode kesemuanya. Selama ini kalau aku menonton anime, pasti kecundang di tengah jalan disebabkan kesibukan diri ini dengan test, assignment dan macam-macam lagi hal yang membuatkan minda ku bersimpul mati. Tapi entry aku kali ini bukan berkisarkan anime yang aku tonton tetapi menganai tajuk entry aku kali ini. Ya, ia mengenai tatoo. Umat Islam pasti tahu haramnya tatoo ini berada di kulit seorang Muslim. Kali ini tatoo bukan lagi di ukir di organ terbesar manusia tetapi ia di coret di mata. Ya, MATA..!! Organ pancaindera yang membolehkan kita melihat alam ciptaan Tuhan ini.

Eye Tatoo Censor

Alkisahnye seorang pemuda yang menggelarkan dirinya Pauly Unstoppable telah menjadi volunteer bagi melaksanakan eksperimen mencoret tatoo di mata ini. Pembuat tatoo (Company dari Kanada yang diberi nama ModProm) akan memasukkan dakwat ke dalam mata dengan menggunakan jarum suntikan sehingga mata Pauly biru sepenuhnya. Precaution telah diambil supaya mata Pauly tidak akan menjadi buta dalam eksperimen tersebut. Dalam artikel tu juga mengatakan bahawa sebanyak 40 lebih cubaan yang telah dilakukan untuk memenuhi anak mata itu dengan dakwat tatoo tersebut. Dakwat tersebut pula terlah dicampur dengan pencuci mata antibiotik. Kalaulah aku, x sanggup aku nak buat tatoo neh. Bukan ada faedah pun. Nak pakai contact lens pun x reti.

Eye Tatoo Uncensor

Click disini untuk membaca artikel penuh Eye Tatoo

Advertisements


3 Responses to “Just Like A Tatoo”

  1. 1 Khai

    ni kerja orang2 bodoh je.. jgn la sesekali nak tiru plak ye kawan kawan sume.. huhu.. isk… ape nak jadi la dunia ni..

  2. 2 nikillas

    huhu.. mmg bodoh pun.. sape yang ikut plak lagi le bodos… kui2..

  3. ee…
    mcm sakit..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: