Archive for March, 2008

Harini dah 31hb March 2008. Penghujung bulan March. Well, hujung minggu lalu, aku hanya habiskan masa dengan maraton menonton siri tv Angel. Alaa.. Citer Pontianak yang mempunyai Soul a.k.a Roh tu. Citer ni memang dah lama dah. Aku hanya baru menjumpai seorang manusia yang generous untuk share season terakhir citer ni. Sebab zaman muda-muda dulu-dulu […]


Minggu pembelajaran dan pengajaran di USM kini hampir berakhir. Minggu depan sudah bermula minggu belajar bagi pelajar. Sekarang masa untuk ‘pulun’ habis-habisan. Final exam akan bermula awal April dan berakhir pada hujung April. Aku belum bersedia apa-apa lagi. Almaklumlah. Baru melepasi minggu kritikal bagi pelajar-pelajar elektrik dan elektronik. Segala mini projek dapat diselesaikan. Semua report […]


Berkurun

21Mar08

Haha… Dah berkurun aku tak update blog aku ni. Nak buat camne, aku buzy giler menjalankan tanggungjawab aku sebagai pelajar uni. Minggu depan plak minggu ter-busy buat aku. Ada 3 test, 1 presentation dan 2 viva. Aaargh. Report pula aku belum siapkan sepenuhnya. Viva x prepare apa-apa untuk aku cakap. Presentation aku main bantai je. […]


Yes! Setelah 5 hari aku memulakan pengembaraan aku ke alam battle anime, akhirnya aku telah berjaya menghabiskan maraton anime The Law Of Ueki sebanyak 51 episode kesemuanya. Selama ini kalau aku menonton anime, pasti kecundang di tengah jalan disebabkan kesibukan diri ini dengan test, assignment dan macam-macam lagi hal yang membuatkan minda ku bersimpul mati. […]


Aku mula terdetik nak masukkan entry ini selepas aku mejejakkan kaki ke Unit Kesihatan USMeng. Pemergian ku kesana bersama Hadi hanyalah sekadar untuk aku menemani dia kerana dia memerlukan khidmat nasihat mengenai matanya yang beberapa hari ini mengalami kemerahan dan kepedihan. Pada mulanya aku juga hanya untuk menimbang berat badan aku dan meminta multivitamin daripada […]