1st Posting

28Feb08

First of all nak ucapkan selamat datang kepada pengunjung weblog me yang ke – 3 (rasanya). Kenapa ke-3 ? Sebab blog-blog aku yang lain tu mati terkubur sebab server loading seperti siput sedut. Sekarang aku nak cuba menggunakan wordpress plak. Kenapa wordpress ? Entahlah. Ramai blogger kat Malaysia ni menggunakan wordpress sebagai medium untuk weblog mereka seperti weblogger popular Khai, MohdIsmail dan Khairul. Ini serba sedikit blog yang aku suka view. Isi kandungan yang boleh dikatakan mantap. Bestkah wordpress ni ? Aku pun x pasti. Aku hanya mampu cuba menggunakannya sebagai medium ketiga aku untuk membuat satu weblog yang baru. First entry aku ? Aku nak cerita pasal mamat Amerika ni yang menggunakan tangannya sebagai lirik untuk lagu Kanye West yang popular (stronger). Koordinasi tangan dengan timing yang betul membuatkan dia dipanggil interview dalam rancangan talk show Ellen Degeneres.


Advertisements


No Responses Yet to “1st Posting”

  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: